02 / 05 / 2024

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy kentsel dönüşüm ofisi

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy kentsel dönüşüm ofisi

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla devam ettiği Üsküdar’da, Yavuztürk’ten sonra ikinci kentsel dönüşüm ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde açıldı. Açılış töreninde vatandaşlara etli pilav dağıtıldı.

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar'da 12 milyon TL'ye icradan satılık imalathane!

İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 ada 11 parselde yer alan imalathaneyi 12 milyon 69 bin 764 TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi, 204 ada, 71, 72, 7, 8 parseller ve 60 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Belediyesi Çengelköy'deki 87 konutu 47.2 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki inşaatı devam eden 87 konutu ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Üsküdar’da İmar Barışı’na ciddi talep var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti. 

Mehmet Özhaseki yarın Üsküdar'da imar barışını anlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Üsküdar'da imar barışı süresince gelinen son durumu detaylı şekilde anlatacak.

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Üsküdar-Dudullu Metrosu, Ümraniye'yi değerlendirecek!

Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, bu yıl içerisinde hayata geçecek olan Üsküdar - Dudullu metro projesinin de Ümraniye’nin daha hızlı büyümesini sağlayacağını açıkladı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’da örnek dönüşüm, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çamlıca’nın eteklerinden başlayarak Üsküdar’ımızın dönüşümü için birlikte yola çıkıyoruz.” dedi.

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü son durum!

Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Üsküdar'daki Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki yanan köşkün inşaatı için yapı ruhsatını aldı.

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy kentsel dönüşüm ofisi Haberi

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy kentsel dönüşüm ofisi


Kentsel dönüşümün tüm hızıyla devam ettiği Üsküdar’da, Yavuztürk’ten sonra ikinci kentsel dönüşüm ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde açıldı. Açılış töreninde vatandaşlara etli pilav dağıtıldı.


Üsküdar Belediyesi, ilçedeki Kentsel Dönüşüm konusunda çözümü hızlandırmak için ikinci dönüşüm ofisini açtı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki dönüşüm ofisi açışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Türkmen açılışta vatandaşlarla yakından ilgilendi.


Kentsel Dönüşüm Ofisinin açılış konuşmasını yapan Başkan Türkmen, “Kentsel Dönüşümü ertelemek için önümüzde bir engel kalmadı. Önümüzdeki en büyük engel imar sorunuydu. Bize her gittiğimiz toplantı da ‘bizim imar işleri ne olacak’ diye sorular soruyordunuz. Seçim öncesi size vaatlerde bulunduk. Biz bu sorunu çözeceğiz dedik. Şimdi ise kentsel dönüşüm Üsküdar’da olacak. Boğaz bölgesinde bu iş tamamdır diye ben size söz verdim....