29 / 04 / 2024

üsküdar patlama kira yardımı 2022

üsküdar patlama kira yardımı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Üsküdar Belediyesi ilçedeki esnaftan 2 ay kira ve ecrimisil ücreti almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Tarihi ilçede örnek kentsel dönüşüm yapacaklarını söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, kimsenin mahallesinden gitmesin diye önlemler aldıklarını belirterek, “Aynı muhitte kiraya çıkmak için iki kez taşınma ve sürekli kira yardımı verilecek” dedi.

Vakıflar'dan Üsküdar Selamiali'de 2.4 milyon TL'ye yurt ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de Elhaç İbrahimağa Vakfı'na ait parselde 25 yıl süreyle 4 bloktan oluşacak yurt binalarının inşaatı kira ve işletmesi ihalesini 2 milyon 457 bin 750 TL bedelle ihaleye çıkardı...

Vakıflar, Üsküdar'daki 18 dönüm araziye otel yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Aralık Sokak'taki tarla vasfındaki 17 bin 920 metrekare taşınmazı otel yaptırmak üzere inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Üsküdar Altunizade'de 59.9 milyon TL'lik otel ihalesi!

Abdullahağa Vakfı'na ait Üsküdar Altunizade'deki 17 bin 920 metrekarelik arsa, otel yapılmak üzere 59 milyon 942 bin TL bedelle inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıldı. Arsa İstanbul Şehir Üniversitesi'nin karşısında kalıyor...

Üsküdar'da Selim Ağa Vakfı'na ait arsaya yurt yapılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Üsküdar Selamiali Kuşakçı Sokağı'ndaki mülkiyeti Selim Ağa Vakfı'na ait olan arsayı yurt binası inşası yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Halit Ağa Vakfı'na ait Üsküdar'daki arsa 25 yıllığına işletme ihalesine çıkıyor!

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü; Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfı'na ait olan Üsküdar, Ünalan'da yer alan arsayı 13 Ekim'de 25 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıyor.

Vakıflar, Üsküdar'da otel işini yeniden ihaleye çıkardı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Altunizade'de Abdullahağa Vakfı'na ait tarla üzerine otel yapım karşılığı kira ve işletme işini yeniden ihaleye çıkarttı. İşte o ihalenin muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı..

üsküdar patlama kira yardımı 2022 Haberi

üsküdar patlama kira yardımı 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'taki 3 katlı binada meydana gelen patlamada evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı verileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Üsküdar'daki bir binada yaşanan patlamadan sonra apartmandaki yıkım çalışmalarını Üsküdar Belediyesi ile başlattıklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yıkılan binanın yerinde hızlı bir biçimde dönüştürüleceğini belirten Bakan Kurum, "Bina sakinlerimize kira yardımı sağlayacak, yıkım çalışmalarının tamamlanmasına müteakip inşaatımıza başlayacağız. Sağlıklı ve güvenli yuvalarını vatandaşlarımıza bu yıl içerisinde teslim edeceğiz. Patlamadan etkilenen hemşehrilerime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina...