04 / 05 / 2024

üsküdar sancaktepe kira

üsküdar sancaktepe kira

EVA Gayrimenkul Değerleme'ye göre sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin de önemli alışveriş caddelerinden biri olan Alemdağ Caddesi’nde, 2016 yılında faaliyete geçecek Üsküdar-Sancaktepe metrosu şimdiden dükkan kiralarnı artırdı.

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Üsküdar Belediyesi ilçedeki esnaftan 2 ay kira ve ecrimisil ücreti almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı 2. kısımda son durum!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2. kısım çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden metro hattında açılış tarihi netleşmedi. 

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Hattı'nda 2. etap heyecanı!

İlk etabı geçen ay açılan Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Metro Hattı'nın 2. etabı Haziran'da açılacak..

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut talebini artırdı!

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki Akıllı Metro Projesi test ediliyor.Projenin 30 Ağustos'ta tamamlanması hedefleniyor.

üsküdar sancaktepe kira Haberi

üsküdar sancaktepe kira

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Araştırma ve Raporlama Yöneticisi Gökçen Taşkın, özellikle son 30 yıl içinde büyük bir gelişme kaydeden, 9 kilometrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en büyük caddeleri arasında bulunan Ümraniye Alemdağ Caddesi’nin üstünde yer alacak çok sayıda metro istasyonunun bölgenin gelişimine ciddi katkı sağlayacağını kaydediyor. Taşkın, 2016 yılında faaliyete geçecek olan metro hattının bölgede bulunan dükkan kiralarının birim metrekare fiyatlarını şimdiden yükselttiğini belirtiyor. 


Bölgedeki dükkanların birim m2 fiyatlarında ciddi artış yaşanıyor


Alemdağ Caddesi’nin yaklaşık 9 km uzunluğa sahip olmasından ötürü kendi içinde farklı skalalara sahip bir cadde olduğunu belirten Taşkın, bölgedeki dükkanların birim m2 fiyatlarının ortalama 200 TL ile 300 TL arasında değiştiğini söylüyor. Taşkın, bölgedeki konut ve ofis birim m2 fiyatlarının ise, 15 TL ile 22 TL seviyelerine kadar yükseldiğini...