02 / 05 / 2024

Üsküdar Şenol Güneş Parkı nerede

Üsküdar Şenol Güneş Parkı nerede

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Validebağ Korusu'nun Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edilmesine tepki!

Validebağ Korusu’nun Üsküdar Belediyesine tahsis edilmesine tepki gösteren Validebağ gönüllüleri, korunun temizliği için tahsise gerek olmadığını, bunun alanı ranta açmanın ilk adımları olduğunu ifade etti...

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi!

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 169 adet konut bulunuyor.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar Şenol Güneş Parkı nerede Haberi

Üsküdar Şenol Güneş Parkı nerede


Üsküdar Belediyesi, Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı’nı hizmete açtı.Üsküdar Belediyesi, Kirazlıtepe’de yapımı tamamlanan Şenol Güneş Parkı ile parkın altında bulunan 250 araçlık otopark, sosyal tesis ve 30 bin kişiye yemek yapma kapasitesine sahip mutfağında içinde bulunduğu yaklaşık 7 bin metre karelik yaşam alanını hizmete açtı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ile vatandaşlar katıldı.  Açılış öncesinde kendilerini kemençe ve davulun ritmine bırakan vatandaşlar bol bol horon tepti. Çocuklar ise park üzerinde bulunan oyun alanlarında eğlendi.Parkın açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Şenol Güneş...