01 / 05 / 2024

Üsküdar sosyal tesisleri

Üsküdar sosyal tesisleri

Üsküdar Çavuşdere Caddesi'nde inşaat halindeki belediye ait sosyal tesislerin istinat duvarı çöktü. Olay yerine AKUT, itfaiye, doğalgaz, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altında kimsenin olmadığı öğrenildi.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor, ihale Düzce Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Üsküdar'a dev sosyal tesis!

Üsküdar Belediyesi'nin Selamiali Mahallesi’nde hayata geçirdiği dev sosyal tesisin inşaatı son sürat devam ediyor.

Üsküdar Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Selami Ali Mahallesi’nde hayata geçirdiği içerisinde kapalı spor salonu, düğün salonu, otoparkın bulunduğu Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı.

Üsküdar Selamsız Spor Kulübü Tesisleri açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Selamsız Spor Kulübü Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Üsküdar Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

Üsküdar Validebağ'daki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Üsküdar Validebağ'da tekrar inşaat çalışmaları girişimi tepkilere yol açtı. Validebağ Gönüllüleri girişimi inşaatı durdurdu .

Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin hemen karşısında yer alan ve muhteşem Boğaz manzarasıyla dikkat çeken alanda Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve Sosyal Tesisleri’nin temeli Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenle atıldı.

Üsküdar Çengelköy'e sosyal tesis yapılacak!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait yaklaşık 17 bin metrekarelik alana yeni bir sosyal tesisin yapılması, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Üsküdar sosyal tesisleri Haberi

Üsküdar sosyal tesisleri

Üsküdar Çavuşdere Caddesi'nde inşaat halindeki belediye ait sosyal tesislerin istinat duvarı çöktü. 


Tesislerdeki göçük nedeniyle toprak kayması oluştu. Toprak üstünde bulunan ve içinde hiçkimsenin yaşamadığı 2 gecekondu da toprakla birlikte kayarak çöktü. Olay yerine AKUT, itfaiye, doğalgaz, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altında kimsenin olmadığı öğrenildi.


Polis, vatandaşları çökme meydana gelen yerden uzaklaştırıp çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.


Çöken gecekondulardan birinin 1 hafta önce, diğerinin ise önceki gün boşaltıldığı belirlendi. Gecekondu sahiplerinin iki gün önce toprak kayması olduğunu ve önlem alınması için Üsküdar Belediyesine dilekçe verdiği öğrenildi. 


Üsküdar Belediyesi başkan yardımcılarından Abdullah Ayaz, çökme meydana gelen sahada incelemelerde bulundu.


İtfaiye ile arama ve kurtarma ekipleri göçükte çalışma yapıyor.


Kompleks içinde belediye binası, kongre merkezi, şehir otoparkı, spor ve nikah salonu inşaatları bulunuyor.


Üsküdar Belediyesinden...