27 / 04 / 2024

Üsküdar Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne

Üsküdar Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne

Üsküdar Bağlarbaşı’nda hayata geçirilen Vakıfbank Spor Sarayı projesi ne zaman bitecek? Vakıfbank Spor Sarayı Üsküdar’da ne zaman açılıyor? Vakıf Bank Spor Salonu’nda neler olacak? Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne? İşte cevaplar…

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar'da 19 milyon TL'ye arsa satışı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Üsküdar'daki benzin istasyonu ve market kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar'ın Selamiali Mahallesi'ndeki benzin istasyonu ile marketi 1 yıllığına kiraya veriyor..

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

Üsküdar Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Selami Ali Mahallesi’nde hayata geçirdiği içerisinde kapalı spor salonu, düğün salonu, otoparkın bulunduğu Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı.

Üsküdar Selamsız Spor Kulübü Tesisleri açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Selamsız Spor Kulübü Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu hizmete açıldı. 15 bin metrekarelik alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu protokol üyeleri tarafından açıldı.

Üsküdar Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne Haberi

Üsküdar Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne



Vakıfbank  Spor Sarayı projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Üsküdar’ın Bağlarbaşı Semti’nde, Üsküdar Cumhuriyet Caddesi Vakıf Sokak üzerindeki arazide inşa edilen Vakıfbank Spor Sarayı, İETT Bağlarbaşı Kültür Merkezi ve Ulaşım Müzesi, Bağlarbaşı Spor Kulübü  ve 2015 yılında hizmete açılması planlanan Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe Metro Hattı’nın Bağlarbaşı durağına yakın bir lokasyonda yer alıyor…




Düğmeye ne zaman basıldı?


Üsküdar Bağlarbaşı Vakıfbank Spor Sarayı projesi için imzalar, 31 Ocak 2014 tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Üsküdar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Kara ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren’inde bulunduğu törende atıldı.





Vakıfbank Spor Sarayı’nda neler olacak?


Toplam 7 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilecek yaklaşık 33 bin 300 metrekare kapalı alanlı...