02 / 05 / 2024

üsküdar yol yenileme

üsküdar yol yenileme

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Üsküdar Bulgurlu'da 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı değiştirildi!

İBB Meclisi'nin mart ayı oturumlarında Üsküdar Bulgurlu'da “Karayolları yol kenarı koruma kuşağında” kalan yaklaşık 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı “konut”, “park” ve “yol” alanı yapıldı.

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Üsküdar Selimiye Kışlası imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, 4 pafta, 301 ada, 7 parselin ve 320 ada, 35 parsel, 307 ada, 1 parsel, 1335 ada, 129 ve 163 parseller 301 ada, 7 parsel ile 307 ada, 1 parsel arasındaki yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Üsküdar Validebağ'daki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Üsküdar Validebağ'da tekrar inşaat çalışmaları girişimi tepkilere yol açtı. Validebağ Gönüllüleri girişimi inşaatı durdurdu .

Üsküdar Meydanı'na yeni düzenleme yapıldı!

Marmaray ve metro inşaatları nedeniyle paravanlarla kapatılan Üsküdar Meydanı, 12 yıl sonra denizi gördü. Araç ve yaya trafiği yeniden düzenlendi. Araçlar için yeni yol düzenlemesiyle trafik rahatladı.

Üsküdar Libadiye Köprüsü yenileniyor!

Üsküdar'daki Libadiye Köprüsü'nde yenileme çalışmaları başladı.120 gün sürecek çalışmalar kapsamında sürücülerden Ünalan ve Esatpaşa köprülerini kullanmaları istendi.

Şile Üsküdar caddesi yenilendi!

Üsküdar Caddesinde başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.

1946 yılında Üsküdar - Beykoz sahil yolu 3 milyon liraya mal olacak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, Üsküdar Meydanı'ndan başlayarak Beykoz'da nihayet bulacak sahil yolunu açmak için çalışmalara başlayacakmış. Sahilden ve yalıların arkasından geçecek yol 3 milyon liraya mal olacakmış.

üsküdar yol yenileme Haberi

üsküdar yol yenileme
İlçede daha rahat bir kent yaşamı sunmayı hedefleyen Üsküdar Belediyesi; Selimiye Mahallesi, Selimiye Kışla Caddesi, Selimiye Cami Caddesi ile yakın çevresinde bulunan cadde ve sokaklarda prestij yol düzenleme çalışmasını...