06 / 05 / 2024

Üsküdarda hangi caddelere çiçek ekildi

Üsküdarda hangi caddelere çiçek ekildi

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbaharın güzelliğini yaşadığımız şu günlerde sokak ve caddeleri rengârenk çiçekle donattı. Üsküdar Hâkimiyet-i Milliye Caddesi’nin orta refüjlerine yaklaşık 13 bin adet Siklamen çiçeği ekildi.

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emaar AVM Üsküdar'da hangi mağazalar var?

Emaar Properties'in hayata geçirdiği Emaar Square Mall yarın açılıyor. Peki Emaar AVM Üsküdar'da hangi mağazalar var?

Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları arsası sahibini buldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa sunulan Hava Lojmanları arsası sahibi buldu. Peki ihaleye en yüksek teklif hangi firmadan geldi?

Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesi sonuçlandı!

Emlak Konut'un üsküdarda sattığı arsanın fotoğrafı Emlak Konut GYO tarafından Üsküdar Barbaros arsası için düzenlenen arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Üsküdar kentsel dönüşüm hangi bölgelerde uygulanacak?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Boğaz’daki yapı yoğunluğunu artırmadan estetiği bozmayan güzel binalar yapacaklarını belirterek “Üsküdar’da kentsel dönüşümün ilk kazması bu kararla vurulmuş oldu” dedi.

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı verildi. İstanbul 7. İdare Mahkemesi, Üsküdarda Validebağ Korusu'nun girişine yapılması planlanan camiyi de kapsayan Nazım İmar Planı Tadilatı' nın yürütmesini durdurdu.

Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar İETT hattı hizmete açıldı!

İETT, Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar arasında hizmet verecek otobüs hattının hizmete açıldığını duyurdu. İETT, yeni otobüs hattının hangi mahallelerden geçeceğini bildiren güzergahını da açıkladı.

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Üsküdar Şehrizar'da 3 milyon 500 bin liraya!

Gap İnşaat'ın Üsküdar Altunizade'deki Emlak Konut arsası üzerine inşa ettiği Üsküdar Şehrizar projesinde en yüksek konut bedeli 3 milyon 500 bin lira olarak belirlendi

Mustafa Kara: Üsküdar Sancaktepe arası 24 dakika olacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Kara, "Ulaşım sorununu çözmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle işbirliği halinde birçok projeyi hayata geçirdik" diye konuştu

Üsküdarda hangi caddelere çiçek ekildi Haberi

Üsküdarda hangi caddelere çiçek ekildi

Daha yaşanılır ve yeşil bir Üsküdar için çalışan Üsküdar Belediyesi bu kapsamda ilçede bulunan park, bahçe ve yeşil alanların bakımını yaparken; yol kenarlarına, parklara, refüjlere ve kavşaklara da kışlık çiçek ekimi yaptı.


Yıl boyunca düzenli periyotlarla bakım ve yenilemesi yapılan yeşil alanlar vatandaşın da göz zevkine hitap edecek şekilde rengârenk çiçeklerle donatıldı.


Daha renkli bir şehir görüntüsü için Üsküdar Hâkimiyet-i Milliye Caddesi’nin orta refüjlerine yaklaşık 13 bin adet Siklamen çiçeği ekildi.


Vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen kış çiçeklerinin ekimine Üsküdar genelinde devam edilecek. Çiçek bahçesine dönen Üsküdar caddelerinde dolaşan vatandaşlar, hatıra fotoğraf çekerek o güzelliği ölümsüzleştiriyor.


Üsküdar...