02 / 05 / 2024

Üsküdarda satılık arazi

Üsküdarda satılık arazi

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire!

Konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Orman Evleri satılık!

Lokasyon bilgisi kapsamında Üsküdar 24 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Resim İstanbul Orman Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Üsküdar Elysium Serenity satılık!

Üsküdar Elysium Serenity satılık daire alanları 50,71 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Üsküdarda satılık arazi Haberi

Üsküdarda satılık arazi

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından  18 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz üzerinde metruk ev bulunuyor. Taşımmaz Üsküdar Belediye Başkanlığı E-imar durum belgesinden; Üsküdar ilçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 70/1 pafta, 84 ada, 95 parsel sayılı 1/5000 ölçekli plan tadilatlarında ve 12/11/2009 tarihli imar planlarında; TAKS: 0,20 KAKS: 0,80 yapılanma şartlarında özel sağlık tesis alanı kalmakta oluyor. 


Parsel Küçük Çamlıca metrekare miktarlı, içinde metruk evi bulunan ana taşınmazın tamamıdır. Taşınmaz İski tesislerinin kuzeyinde kalıyor. 


Kıymeti: 18.500.000.00 TL

1. Satış Günü: 05/03/2015 günü 14:00 14:10

2. Satış Günü: 30/03/2015 günü 14:00 14:10



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden,...