05 / 05 / 2024

üsküdarda satılık yalı

üsküdarda satılık yalı

Ahmet Paşa Konağı, Tırnakçı Yalısı, Muharem Nuri Birgin Yalısı ve Alman Misafirhanesi olarak da bilinen Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Üsküdar'da icradan 68 milyon liraya satılık yalı!

Üsküdar'da sahil şeridinde yer alan yalı toplam 68 milyon liraya satılıyor. İcradan satılan yalının satışı 25 Haziran günü yapılacak...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

üsküdarda satılık yalı Haberi

üsküdarda satılık yalı

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 18 pafta, 4 cilt, 333sayfa, 368 ada, 25 parsel sayılı 1.200,00 metrekare  yüzölçümünde bahçeli ahşap ev vasfındaki taşınmaz olan Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arasında İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu bahçeli ahşap ev ve arsa vasfındaki taşınmazlar: İstanbul İli, Üsküdar İlçesi,Salacak Mahallesi, Muhtar Tahsin Şahin Sokak No: 1 adresinde bulunuyor. 


İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 18 pafta,4 cilt, 335 sayfa, 368 ada, 27 parsel sayılı 446.00 metrekare yüzölçümünde arsa vasfındaki taşınmaz; beyanlar bölümünde, 30.03.2006 tarih ve 2586 yevmiye ile 04.05.2006 tarih ve 3755 yevmiye ile Kültür Varlığı Şerhi ve...