21 / 05 / 2024

Üst geçit inşaatı çöktü

Üst geçit inşaatı çöktü

KONYA'nın Seydişehir ilçesinde yapımı devam eden üst geçit inşaatına beton döküldüğü sırada kalıpların çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı. Olay, Seydişehir-Antalya çevre yolu Taşağıl Mahallesi yol ayırımında yapımı devam eden üst geçitte meydana geldi...

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Karbaschıan ve Shahrzad Namazıan tarafından kuruldu.

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Bandehkhoda ve Mansour TaghızadehshoorgheS tarafından kuruldu.

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Tuna tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yatırım çanları çalıyor!

Son 2 yılı durgun geçiren inşaat sektöründe, Kovid-19 salgını sonrasında yatırımlar yükseliyor. Yılın ilk 6 ayında ruhsat alınan yeni bina sayısında yaklaşık iki kat artış yaşandı. Özel sektör de yılsonuna kadar beklettiği milyonluk projelerini raflardan indireceğini duyurdu.

İnşaat sektöründen toparlanma sinyalleri geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren inşaat şirketlerinden toparlanma işaretleri gelmeye başladı. Yavaş yavaş gaza basan inşaat şirketleri bir yandan inşa halindeki projelerini teslim etmeğe hazırlanırken bir yandan yeni projeler için düğmeye bastı...

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Aydın ve Ceynur Aydın ortaklığında kuruldu.

Dron yatırımının inşaat sektöründeki önemi!

Dünyanın dört bir yanında hayata geçirilen inşaat projelerinde, özellikle büyük ve karmaşık projeleri kontrol edebilmek için, insansız hava araçlarından yararlanılıyor.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Üst geçit inşaatı çöktü Haberi

Üst geçit inşaatı çöktü

KONYA'nın Seydişehir ilçesinde yapımı devam eden üst geçit inşaatına beton döküldüğü sırada kalıpların çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı. Olay, Seydişehir-Antalya çevre yolu Taşağıl Mahallesi yol ayırımında yapımı devam eden üst geçitte meydana geldi. 


Üst geçit inşaatına beton döküldüğü sırada kalıplar çöktü. İnşaatta bulunan İşçiler Mustafa Asıltürk, Mehmet Çakır, Halil Çakır ve Fatih Atalay kalıpların altında kalarak yaralandı. Yaralı işçiler, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve vücudunda kırıklar olduğu belirlenen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı...