30 / 04 / 2024

üst yapı çalışması nedir

üst yapı çalışması nedir

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde 3 adet imar yolu açıldı. Soğuksu mevkiinde 3 adet imar yolu ve dere geçişi menfez çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, "Yatırımlarımız devam edecek, Hayırlı olsun” dedi...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Rize'de 1198 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Rize'de meydana gelen sel ve heyelandan sonra toplamda 1198 binada hasar tespit çalışması yapıldı...

Antalya'daki kaçak yapı çalışması durduruldu! 

Antalya'da üçüncü derece sit alanında inşa edilen kaçak yapı çalışmaları belediye ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. 

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

İzmir'de hasar tespit çalışması yapılmalı!

İzmir'de depreme ilişkin hasar tespit çalışması yapılması gerekmekte. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İnşaat Mühendisleri Odası'nın (İMO) katılma talebini reddetmiş. İMO yapılan yanlıştan dönülmesi gerektiğini belirtiyor.

Maraş'ta envanter çalışması yapıldı!

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, hükümetin anlaşmalarla yerleşime ve iskana kapatılan, iki kesim arasındaki BM denetimindeki yeşil hat üzerinde tampon bölge konumundaki Maraş'ta bir envanter çalışması yapıldı.

Konut sektöründe envanter çalışması yapılıyor!

Türkiye'deki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri KONUTDER, GYODER, İNDER ve Emlak Konut GYO tarafından envanter çalışması yapılıyor...

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Akkonak ve Karaman Mahallelerinin üst yapı sözleşmesi imzalandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak olan Akkonak ve Karaman Mahallelerinin üst yapı çalışmaları için sözleşme imzalandı...

Sur'da yapılan rekreasyon çalışmasına tam not!

Diyarbakır Sur'da Hz. Süleyman Camisi'nin çevresindeki 115 dönümlük alanda yapılan rekreasyon çalışmasının ardından vatandaşlar alana yoğun ilgi gösterdi.

üst yapı çalışması nedir Haberi

üst yapı çalışması nedir


Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde 3 adet imar yolu açıldı. Soğuksu mevkiinde 3 adet imar yolu ve dere geçişi menfez çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, “Bölgedeki arsa sahibi vatandaşlarımız arsalarının yolu olmadığından şikayet etmekteydiler. Soğuksu-Kaleler bölgesine 3 adet daha imar yolu açarak, yakın zamanda yapımı tamamlanan sıcak asfalta bağladık. Yatırımlarımız devam edecek, Hayırlı olsun” dedi.


Çanakkale...