23 / 07 / 2024

Utku Cebeci

Utku Cebeci

Manaman Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Cebeci tarafından 100 bin liralık sermaye ile 23 Mayıs tarihinde Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Şimşek Sokak'ta kuruldu.

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay avde anatajıyla satışlar devam ediyor. Cebeci Park Evleri ne kadar? 26 Haziran 2024 Cebeci Park Evleri konut fiyat listesi...

Cebeci Dubleks Konutları’nda 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla yazlık ve kışlık keyfi bir arada

Kocaeli Kandıra Cebeci’de bulunan Cebeci Dubleks Konutları’nda teslimler için son bir ay kaldı. Hem yazlık hem de kışlık keyfini bir arada sunan proje, deniz ve orman manzarasıyla doğal bir yaşamın kapılarını açıyor. İşte ayrıntılar…

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Sultangazi Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 914 ve 194 parsellerin tamamını 913, 915 ve 916 parsel sayılı taşınmazların bir kısmını içeren Parselasyon Planı Askıya çıkarıldı.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2242 ada, (eski: 21, 22 ) yeni: 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Utku Bey İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Utku Bey İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Çorapçıoğlu tarafından kuruldu.

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret kuruldu!

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güler tarafından kuruldu.

Ali Cebeci kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci kimdir? Ali Cebeci daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Ali Cebeci'nin biyografisi;

Utku Cebeci Haberi

Utku Cebeci

Manaman Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Cebeci tarafından 100 bin liralık sermaye ile 23 Mayıs tarihinde kuruldu. 


Manaman Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.             Otoyollar ve yollar inşaatında her türlü drenaj sistemleri, asfaltlama işlemleri, betonarme ve çelik inşaatları, kanallar ve savaklar yapımı projelendirme hizmetleri ile tüm bu işlerin müteahhitlik ve taahhüt işlerini yapmak 2.             Her nevi resmi ve özel inşaat, taahhüt ve müteahhitlik hizmetleri yapmak. 3.             Arıtma tesisleri projelendirme ve uygulamalarını yapmak, havalandırma, ısıtma ve soğutma sistemleri ve aydınlatma ile ilgili her türlü mühendislik ve taahhüt hizmetleri yapmak. 4.            ...