20 / 05 / 2024

Utrecht Fuarı

Utrecht Fuarı

TUROB Başkan Yardımcısı, Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin,Madrid'de dün başlayan FITUR Turizm Fuarı'nın Avrupa'da gerçekleştirilen en önemli üçüncü turizm fuarı olduğunu söyledi.

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Hollanda'daki Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale standı ilgi gördü. Fuarda, Çanakkale için ayırılan alanda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına yapılan özel stant çalışması, tüm ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Antalyalı turizmciler Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Show'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu.

İzmir'in Selçuk ilçesi Hollanda turizm fuarında tanıtılıyor!

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen ’2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı...

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Türk turizmciler Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Utrecht Turizm Fuarı'na katılan İzmir Valisi Mustafa Toprak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

İzmir, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı!

İzmir, Hollanda'nın Utrecht kentinde 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak.

Corendon Grup, Utrecht Turizm Fuarı’na katıldı!

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen ve önemli turizm markalarını bir araya getiren fuar, 150 ülkeden 1500’e yakın turizm kuruluşuna ev sahipliği yaptı...

Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı başladı!

Hollandalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye'nin de en büyük katılımcılardan biri olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı başladı. Fuar, 19 Ocak'a kadar devam edecek...

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

Utrecht Fuarı Haberi

Utrecht Fuarı

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Aktırımcılar Birliği'nin (TUROB) fuar maratonu sürüyor. Utrecht Fuarı'ndan sonra TUROB, İspanya'ya da fuar için gitti. TUROB, Madrid'de 28 Ocak-1 Şubat 2015 tarihleri arasında 35. kez düzenlenecek 'FITUR Turizm Fuarı'na katıldı. Fuara ilişkin bir değerlendirme yapan TUROB Başkan "Vkrdimcisi ve Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin, FITUR Turizm Fuarı'nın Berlin ve Londra Turizm fuarlarından sonra Avrupa'da gerçekleştirilen en önemli üçüncü turizm fuarı konumunda olduğunu söyledi. 


Eresin, şunları söyledi: GÜNEY AMERİKA KAPISI "Fuara verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak uzun yıllardır katılım sağlıyoruz. FITUR Turizm Fuarı'nın en önemli özelliği çok sayıda Güney Amerika ülkesinin etkin olarak katılım sağlamasıdır. Bizler de fuarda İspanya pazarında faaliyet gösteren turizmcilerin yanında özellikle Brezilya, Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinin profesyonelleri ile ikili görüşme...