22 / 05 / 2024

Uyarlar Sadabad

Uyarlar Sadabad

1999 yılında Uyarlar İnşaat'ın Kağıthane'de 30 bin metrekare alanda inşa ettiği, 400 daireden oluşan Sadabad Evleri'nde bulunan daireler 990 mark (218 milyon lira) taksitle satılıyormuş.

Uyarlar Demir Çelik'in acı günü! Nesim Uyar vefat etti!

Uyarlar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Uyar vefat etti. Uyarlar Demir Çelik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

Kağıthane'de yıktırılan yurt binası raporunun detayları!

İstanbul Kağıthane'de bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu deprem incelemeleri sonrası dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkıldı. Yurdun yıkılmasına öğrencilerden büyük tepki geldi. Kağıthane Belediyesi konu ile ilgili açıklama yaptı...

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Sadabad Deresi ıslah projesi ile Kağıthane değerlenecek!

Ege Yapı, Sadabad Deresi'nin kıyısında 820 milyon lira değerinde konut projesi inşa ediyor. Kağıthane'nin ulaşım akslarının kesişim noktasında olduğunu belirten İnan Kabadayı, "Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlanınca bölge bambaşka bir çehreye bürünecek" dedi.

Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinde banka kredili ödemelerle!

Vadistanbul Park'ta projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi bulunuyor. Projede aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceğiniz yaşam alanları sizleri bekliyor.

Kuzenler Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Ak ve Yasin Fındık ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Sadabad Caddesi'nde kuruldu.

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Plan Harita Mühendislik İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plan Harita Mühendislik İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunus Çayır ve Sezen Sezgin ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Kağıthane, Merkez Mahallesi, Sadabad Caddesi'nde kuruldu.

1999 yılında Sadabad Evleri'nde son kampanya!

1999 yılında Uyarlar İnşaat'ın Kağıthane'de 30 bin metrekare alanda inşa ettiği, 400 daireden oluşan Sadabad Evleri'nde bulunan daireler 990 mark (218 milyon lira) taksitle satılıyormuş.

1998 yılında Sadabad Evleri 990 mark taksitle daire!

1998 yılında Uyarlar İnşaat'ın Kağıthane'de inşa ettiği Sadabad Evleri 990 mark (143 milyon 550 bin lira) taksitle satılıyormuş. İki farklı daire seçeneğinin bulunduğu sitedeki daireler 120 ve 145 metrekare büyüklüğündeymiş.

1994 yılında Sadabad Evleri'nde 770.000.000 liraya daire!

1994 yılında Kağıthane'de 11 blokta 540 daireden oluşan Sadabad Evleri'nde 130 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daireler 303 adet altın parasına, 770 milyon liraya satılacakmış.

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Candarlı Sokak'ta kuruldu.

Uyarlar Sadabad Haberi

Uyarlar Sadabad



Duyduk Duymadık Demeyin!


SADABAD'I EVİNİZDE YAŞAYIN!


Sadabad Evleri'nde son kampanya!


İstanbul'un merkezinde, ayda 990 DM taksitle, kira öder gibi, ev sahibi olmak için son fırsat. Taksim'e 10, Mecidiyeköy'e 8, Havaalanı'na 14 dakika uzaklıkta, belediye otobüslerinin güzergahında... 30.000 m2 arazi içerisinde, % 80 yeşil alan ve sosyal tesisler; yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahası, tenis kortu, kafeterya, cep sineması, bovling salonu, dışa kapalı güvenlik sistemi olan otoban bağlantılı kabası bitmiş 14 katlı 8 blok, 120 ve 145 m2'lik (1. kısım) 400 daire... Kağıthane Sadabad Projesi sayesinde İstanbul'da hava sirkülasyonu tam olarak sağlanan Boğaz kadar değerli ikinci yerde ev sahibi olma fırsatının kaçırılmaması, ilan...