14 / 05 / 2024

Uygar Cengel

Uygar Cengel

Holiday Inn İstanbul Airport Genel Müdürlüğü Görevine, sektörün tecrübeli isimlerinden Uygar Cengel getirildi. Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Tekip İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekip İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ziyaettin Uygar Yılmam tarafından kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Saika Elektronik Elektrik İnşaat Hırdavat Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saika Elektronik Elektrik İnşaat Hırdavat Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uygar Bardakçı tarafından kuruldu.

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Umut Gençer Beyaz ve Uygar Beyaz ortaklığında kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Karaman ve Uygar Bulut kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Tenet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tenet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ekşioğlu ve Fazlı Ekşi ortaklığında kuruldu.

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Volkan Sadıkoğlu ve Muharrem Uygar Cesur ortaklığında kuruldu.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

LMN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

LMN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uygar Şekeralp ve Betül Uysal ortaklığında kuruldu.

Uygar Cengel Haberi

Uygar Cengel

Uygar Cengel,  genel müdürlüklerini sırasıyla;  Magic Life Sirene City, İzmir Princess Hotel, Crowne Plaza Mink Belarus ve Euphoria Aegean Resort & Spa İzmir’de başarıyla tamamladı. Cengel, Mayıs 2014 yılında Holıday Inn İstanbul Airport ailesine, edindiği tecrübelerini paylaşmak için katıldı. 

Sektörde tecrübesi ile dikkat çeken Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu, son yıllarda Avrupa’nın en çok dikkat çeken otellerinden biri haline gelen Holiday Inn İstanbul Airport’un alışıldık turizm standartlarının çok ötesine geçen hizmet anlayışının yanı sıra, sağlık turizmi ve kongre imkanları ile de sektöre öncülük etmeye devam edeceklerini...