29 / 04 / 2024

uygulama oteli açılışı

uygulama oteli açılışı

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Broyt Suites Caddebostan açılıyor!

Bağdat Caddesi'nin ilk oteli Broyt Suites Caddebostan yakında açılıcak. Caddeye otele ait tabelalar asılmış durumda.

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Samsun Kavak'ın ilk oteli açılıyor!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yeni açılan ilçenin ilk ve tek lüks otelini ziyaret etti. etti. Kavak Belediye Başkan yardımcısı ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede büyük bir titizlik ile yapımı tamamlanan lüks otelde incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu otele tam puan verdi.

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Bursa Demirtaş'ta imar yolları açılıyor!

Bursa Osmangazi'de imar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün Okan Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek 250 yatak kapasiteli bir hastanenin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi bugün açılıyor!

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

uygulama oteli açılışı Haberi

uygulama oteli açılışı

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı. Kurdeleyi Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran kesti. 


Konya Ereğli Toros Mahallesi'nde TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli düzenlenen bir törenle resmi açılışı yapıldı. Hem eğitim, hem turizm amaçlı olarak kurulan tesis, TOKİ tarafından yaptırıldı. Ereğli'de Toros Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi'nde inşa edilen OAL Otel'in açılış töreninde yapılan konuşmada, Ereğli'nin kentin gürültüsünden uzak, modern bir konaklama tesisine daha kavuştuğu ifade edildi. 


Okulun bünyesinde hem hizmet, hem de eğitim amaçlı olarak kullanılacak olan Uygulama Oteli, Ereğli protokolünün katılımı ile hizmete açıldı. Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Suit Odaların yanı sıra tek kişilik ve...