09 / 05 / 2024

uygulama oteli ve sosyal tesis

uygulama oteli ve sosyal tesis

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve sosyal moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

Dikkat! Borsa İstanbul’dan yatırımcıyı çok yakından ilgilendiren yeni karar!

Borsa İstanbul, yatırımcıyı birebir ilgilendiren çok önemli bir karar alındığını duyurdu. Peki Borsa İstanbul tarafından alınan ve duyurulan bu kararla yeni dönemde nasıl bir uygulama olacak ve yatırımcı bundan nasıl etkilenecek? İşte detaylar…

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Beko Android Televizyonları 2022 Mart fiyat listesi!

Evdeki televizyonunu yenilemek isteyenler güncel televizyon fiyatlarını araştırıyorlar. Android’in zengin smart dünyası ile binlerce uygulama, oyun ve içeriğe sahip Beko televizyon özellikleri ve fiyatları ile ön plana çıkıyor. İşte Beko Android Televizyonları 2022 Mart fiyat listesi..

Bzc Mimarlık Yapı Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bzc Mimarlık Yapı Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Bozacı tarafından kuruldu.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

İmalat sanayisi inşaat yatırımlarında KDV iadesi devam edecek!

İmalat sanayisi yatırımları üzerindeki KDV'den kaynaklı finansman yükünü gidermek amacı ile yatırım teşvik belgesi kapsamında gerçekleştirilecek inşaat harcamaları için yüklenilecek KDV'nin iadesine yönelik uygulama 2020 ve 2021 yıllarında da devam edecek...

Şenerler Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Proje Taahhüt Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Alican Şener tarafından kuruldu. 

Tmu Tasarım Mühendislik Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmu Tasarım Mühendislik Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi    Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Tomruk tarafından kuruldu.

uygulama oteli ve sosyal tesis Haberi

uygulama oteli ve sosyal tesis

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve aynı zamanda vatandaşların sosyal ve moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi. 


MAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, 19. Yüzyılda Mimarbaşı Sarkoz Lole tarafından yapılan ve PTT Genel Müdürlüğünden kiralanan tarihi binanın alan ve işleyişiyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunda Binanın tarihi Mardin'de konumlandığını, bin 143 metrekare kapalı ve 517 metrekare açık alana sahip olduğunu belirten Ağırakça, yapının dokuz oda, bir restoran ve iki idari birimden oluştuğunu söyledi. Ağırakça,  armana uygun şekilde işletileceği ve denetleneceğini vurgulayarak, "Mardin'de gelişen turizm sektörünün eğitimli personel ihtiyacını karşılamak ve şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katversitesi tarafından ihtiyaçlarını karşılamak turizm ve eğitimi birleştireceğiz" dedi. 


Diyarbakır...