28 / 07 / 2024

uyku odası nedir

uyku odası nedir

Artık günümüzde hayat çok hızlı. Yoğun bir iş gününde toplantıdan toplantıya koşanlar ya da seyahatler sırasında tren istasyonunda oturup beklemek istemeyenler için Londra'da çok farklı bir proje geliştirilmiş: mini uyku odaları...

Moment Beştepe ödeme seçenekleri!

Moment Beştepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından hayata geçirilen projede uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliği için her şey düşünüldü.

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..

B düzeyi referans belgesi nedir?

Referans belgesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Referans Belgesi Yönetmeliği gereğince, mühendislere uzmanlık ve uğraş konularına göre veriliyor. Peki, B düzeyi referans belgesi nedir? Nasıl verilir?

A düzeyi referans belgesi nedir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Referans Belgesi Yönetmeliği gereğince referans belgesi; bilgisi, uygulamaları, özgün katkıları, başarısı ve deneyim birikimine göre C, B ve A düzeylerinde veriliyor. Peki, A düzeyi referans belgesi nedir?

Konkordato nedir?

Borçlarını ödeyemeyecek durumda olan borçluyu korumak adına, kanun önünde yapılan anlaşmayı temsil eden konkordato hakkında detaylar için tıklayın. İşte konkordato nedir? için yanıtlar...

Götürü sözleşme nedir?

Götürü sözleşme nedir, götürü sözleşmenin kapsamı nedir sorularının yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İpotek fek yazısı nedir?

Kredi borcu biten evin, sahibinin üzerine alabilmesi için kurulan ipoteğin kaldırılması gerekir. Bunun için ihtiyaç olan ipotek fek yazısı nedir?

Gayrimenkulde feragat nedir?

Feragat, vazgeçme anlamına gelir. Peki gayrimenkulde feragat nedir?

Rezidans nedir?

Otellerde sunulan hizmet ve konforun konut projelerinde de birleşmesi ile meydana gelen rezidans nedir? Rezidansların özellikleri nelerdir?

Kanuni ipotek nedir?

İpotek, var olan veya ileride doğacak borç için bir gayrimenkulün teminat olarak gösterilmesi durumudur. Peki kanuni ipotek nedir?

Arsa payı nedir?

Bir gayrimenkulün kat irtifakı veya kat mülkiyeti kurulurken ana yapının bulunduğu parsel arsasından değerleme oranında arsadan verilen pay arsa payı olarak nitelendirilir. Arsa payı nedir? Arsa Payı nasıl hesaplanır, detayları...

Emlak beyanı nedir?

Emlak Vergi Kanunu'na göre arazi, arsa ve bina gibi gayrimenkul sahiplerinin vergilendirilebilmesi için emlak beyanında bulunması gerekir. Peki emlak beyanı nedir?

Düzenleme ortaklık payı nedir?

Vatandaşların ulaşım, dinlenme, sosyal, kültürel ve güvenlik gibi ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı İmar uygulaması kapsamında gerçekleştirilen düzenleme ortaklık payı nedir?

uyku odası nedir Haberi

uyku odası nedir

Günümüzün yorucu kent yaşamanında her şeyden uzaklaşıp kısa bir süre huzurlu bir odada uyumak isteyenler için Londra'da mini uyku odaları geliştirilmiş. Lavanta kokulu bu odalarda uyumak isteyenlerin bir saat için 23 dolar ödemesi gerekiyor. Bu mini karanlık odalar, uyuyacak huzurlu bir yer arayanlar için. Uyku odalarının düzenli kullanıcıları, uyku odalarından çok memnun olduğunu söylüyor.

Uyku odaları fikri Londra'nın iş alanlarının, üniversitelerin ve ofislerin bulunduğu alana kadar genişletilecek. Bu küçük odalarda bir yatak ve küçük bir komidin bulunuyor.