09 / 05 / 2024

Uyum Sarıyer Mağaza

Uyum Sarıyer Mağaza

Uyum Gıda, Sarıyer mağazasının açıldığını duyurdu. Uyum mağazalarının toplam sayısı 54'e ulaştı

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldız tarafından kuruldu.

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Sarıyerli mağdur aileler yeni evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından Başakşehir'de inşa edilen lüks konutlar için kura çekilişi yapıldı. 2 sene önce Sarıyer'de  riskli olduğu için boşaltılan binanın mağdurları da proje sayesinde ev sahibi oldu. 

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

Vega AVM mağaza listesi! 

Vega AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'de hangi mağazalar var? İşte Vega AVM mağaza listesi...

Atasun Optik 15 milyon TL yatırımla 40 mağaza açacak!

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Uyum Sarıyer Mağaza Haberi

Uyum Sarıyer Mağaza

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan Sarıyer mağazası açılışı hakkında bilgilendirme açıklaması şöyle;


"Şirketimiz, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer ilçesinde yer alan Sarıyer mağazasını 10.08.2012 tarihinde halkımızın hizmetine sunmuştur. 680 metrekare net satış alanına sahip olan Sarıyer mağazası ile, toplam mağaza sayımız 54'e...