18 / 05 / 2024

Uyumsoft webERP

Uyumsoft webERP

Efitaş İnşaat, kapsamlı bir araştırma süreci sonucunda, Uyumsoft webERP’de karar kıldı.

Efitaş İnşaat'ın tercihi, Uyumsoft webERP oldu!

Efitaş İnşaat, kapsamlı bir araştırma süreci sonucunda, Uyumsoft webERP’de karar kıldı.

Uyumsoft inşaatERP ile işler takipte!

Uyumsoft inşaatERP kurumsal iş sistemi; yapı, taahhüt, inşaat yan sanayii sektörel ekosistemleri, işgücü ve sabit kıymet varlığını, bilgi birikimi ve teknoloji ile üretim sürecine dönüştüren organizasyon, makine parkı ve finansman yapısına sahip.

i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft, 2016’da projelerine devam edecek!

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi.

E-fatura uygulaması 2016'da 3 milyar TL'nin üzerinde tasarruf sağlayacak!

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Hüseyin Şahin, "51 bine yakın mükellef, e-fatura uygulamasıyla 2016 yılında 3 milyar TL'nin üzerinde tasarruf sağlayacak. Yılda 200 bine yakın ağacın kesilmesinin de önüne geçilecek" dedi.

Uyumsoft, Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı!

Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, Temmuz 2015 itibariyle Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı.

Mimar Mühendisler Grubu, Uyumsoft’a teşekkür plaketi verdi!

Mimar Mühendisler Grubu, Uyumsoft’a teşekkür plaketi verdi. Mimar Mühendisler Grubu (MMG) tarafından, sektöre kattığı değerden dolayı, Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ’ye Teşekkür Plaketi takdim edildi.

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu!

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu. Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu projesine; Türkiye’nin üniversitelerinden, bilgisayar, bilişim, yazılım, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler katıldı.

MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu’ndan, Uyumsoft’a ziyaret!

Merkez ofisi YTÜ Teknoparkı’nda olan Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş’ yi, geçtiğimiz gün, MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Hal Kayıt Sisteminin, yeni versiyonu canlı kullanıma alındı!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Hal Kayıt Sistemi (HKS)’nin yeni versiyonu geçtiğimiz hafta canlı kullanıma alındı. Uyumsoft’un yetkilileri yaklaşık 45 bin kullanıcılı HKS’nin yeni versiyonunun sorunsuz çalışmaya başladığını söyledi...

Uyumsoft, e-fatura entegratörü oldu!

Uyumsoft, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, entegratör firma olarak onaylanan ilk ve tek ERP firmasıdır. Uyumsoft, e-fatura entegratörü oldu. e-faturaya başvuru süresi için son 30 gün kaldı...

Uyumsoft Azerbaycan'da ofis açtı

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş., Azerbaycan'da `Merkez Ofisi' açtı

Uyumsoft webERP Haberi

Uyumsoft webERP

Efitaş İnşaat'ın tercihi,


Uyumsoft webERP oldu




30 yılı aşkın süredir, anahtar teslimi sanayi inşaatı yapımı, konut inşaatı yapımı, villa inşaatı yapımı, çelik konstrüksiyon inşaatı yapımı, mevcut yapıların güçlendirilmesi, çevre düzenleme ve peyzaj tasarımları konularında faaliyet gösteren Efitaş İnşaat, kapsamlı bir araştırma süreci sonucunda, Uyumsoft webERP’de karar kıldı.


Esnek Yapı – Güncel Teknoloji

Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Cebrail Bulut, seçim süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:  “İncelediğimiz pek çok ERP sistemi, genelde eski, uyarlaması – güncellemesi ve erişimi zor teknolojik altyapıları kullanıyorlardı. Uyumsoft webERP’nin, web tabanlı yapısı ile sisteme şantiyelerimizden kolayca erişilebilme imkanı ve gerektiğinde Efitaş İnşaat’a özel geliştirmelerin kolayca yapılabileceği bir altyapı sunması, tercihimizi etkileyen temel faktörler oldu” diye konuştu.


Uyumsoft, yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firmasıdır

Yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider...