16 / 05 / 2024

uzaltaş aş

uzaltaş aş

FED’in açıklamalarının ardından dövizde yaşanan artış gayrimenkul sektöründe tedirginliğe neden oldu...

Ünal Pala: Faiz oranlarının düşmesi konut alımını kolaylaştırdı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte konut almanın kolaylaştığını söyledi...

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler 2016 Haziran'da başlıyor!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konşeptiııin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında haşlıyor.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Faiz indirimi inşaat sektöründe moralleri yükseltti!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala:“İndirimlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini, bu durumun da özellikle konut sektöründe taleplerin atmasını sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Regnum Sky Tower'dan Ankara’da ofis reformu!

Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkent'in en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını bildiren Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, ofisler açısından Ankara'nın büyük yol aldığını ifade etti

Ankara Sky Tower projesinin ismi Regnum Sky Tower oldu!

Başkent inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Ankara Sky Tower" ismiyle başladıkları projenin ismini değiştirip Regnum Sky Tower yaptıklarını söyledi..

Ankara Sky Tower'ın ismi değişti!

Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığıyla kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Ankara'daki 150 metrelik iş ve yaşam merkezinin ismi "Regnum Sky Tower" olarak değiştirildi.

Ankara'daki en yüksek iş merkezinin adı değiştirildi!

Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığı ile kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Ankara'daki 150 metrelik iş ve yaşam merkezinin ismi "Regnum Sky Tower" olarak değiştirildi...

uzaltaş aş Haberi

uzaltaş aş

Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, dövizdeki artışın girdilerinde ithal malzeme kullanan lüks konut projelerini olumsuz etkileyeceğini özellikle de başlangıç aşamasındaki projelerde maliyetlerin yükselmesine yol açacağını kaydetti. Pala, büyük konut projelerinde ithal girdinin yüzde 50’leri aşabildiğini anlatarak, “Yüzde 1’lik bile maliyet artışı ciddi rakamlara ulaşılmasına neden oluyor” dedi. 


ZAM DÜŞÜNMÜYORUZ


Ünal Pala, projelerinde alımların büyük bölümünü tamamladıkları için konut fiyatlarında artışa gitmeyi şu an itibariyle düşünmediklerini belirterek, “Ancak dolardaki artışın uzun süre devam etmesi durumunda Eylül-Ekim gibi küçük de olsa fiyat düzeltmesi yapabiliriz” diye konuştu.


Akşam...