07 / 05 / 2024

Uzaltaş

Uzaltaş

Son yıllarda sanayi ve ticaret alanındaki atakla "memur kenti" sıfatından kurtulmaya çalışan Ankara'da, inşaat sektörü de hızlı yol katetti. Gelişim, metrekare fiyatlarına da hemen yansıdı.

Uzaltaş yeni iş merkezi projesi Sky Tower'a hazırlanıyor!

Yaklaşık 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren Uzaltaş AŞ, Ankara silüetini değiştirecek sürpriz projelere hazırlanıyor. Firma, Ankara'da yeni iş merkezi projesi Sky Tower'a hazırlanıyor..

Kule konut ve plazaların en önemli malzemesi camlar!

Konutlarda ferah ortam sağlayan tavan ve kapı yüksekliği ön plana çıkarken ışığı en fazla alacak komple cam dış cepheler tercih ediliyor. Kule konut ve plazaların önemli bölümünün dış cephesini de oluşturan camlar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Paradise Residence'ta 187 bin liraya! Yeni proje!

Uzaltaş Şirketler Grubu Paradise Residence projesini 187 bin liradan satışa sunuyor. Ankara Çankaya Balgat Konya Yolu üzerinde yükselen proje diğer konut projelerinden farklı konseptte tasarlanıyor. 

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler 2016 Haziran'da başlıyor!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler 2016 Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konsepti iddiasıyla hareket eden Uzaltaş,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslim 2016 yılı Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konşeptiııin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında haşlıyor.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Faiz indirimi inşaat sektöründe moralleri yükseltti!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala:“İndirimlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini, bu durumun da özellikle konut sektöründe taleplerin atmasını sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Murat Özcan: Ofis ciddi bir yerdir statükosunu yıkacağız!

Çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Uzaltaş, Öztürk Holding ve Canpa şirketlerinin Başkent'e farklı bir konseptle açacağı merkezde sosyal donatılar ön plana çıkıyor.

Uzaltaş Haberi

Uzaltaş

"Taşı toprağı altın kent İstanbul"a, son yıllarda Başkent Ankara da eklendi. Üzerine yapışan “memur kenti” tanımlamasından hızla sıyrılan, sanayi ve ticaret gibi alanlarda atılan adımların yanında özellikle inşaat sektöründeki gelişim, Ankara’nın büyümesine katkı sağlarken, bu durum metrekare fiyatlarına da yansıyor. 


Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Türkiye Büyük Millet Meclisi, kuvvet komutanlıkları ile kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yapan Ankara, bu özellikleri nedeniyle uzun yıllar “memur kenti, bürokrasinin beşiği” olarak algılandı. 


Ancak sanayi, ticaret, eğitim ve sağlık gibi alanların yanında Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün Ankaralı temsilcileri tarafından atılan büyük adımlar, Başkent’i her anlamda değiştiriyor. 


"Farklı kimlik ve silüete bürünecek" 


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı ve Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, son birkaç yıl içinde birbirinden başarılı proje konut ve iş...