28 / 07 / 2024

uzay çağı kavşağı

uzay çağı kavşağı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu-Bağlıca, Anadolu Bulvarı-CHP önü ve Uzay Çağı Caddesi-OSTİM kavşaklarında gerçekleştirdiği bu kavşak sistemi trafik sıkışıklığına da iyi gelecek ve yollardaki trafik yoğunluğunu azaltacak..

Türk mimardan New York'a uzay çağı tasarım!

Son yıllarda hayata geçirdiği ilginç tasarımlarla adından söz ettiren Hayri Atak, New York'ta benzersiz bir gökdelen tasarladı.

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Antalya Çallı Kavşağı'na Mevlana modeli uygulanacak!

Demokrasi Kavşağı'nın alt geçidi G20 Liderler Zirvesi'ne, köprü geçişi ise EXPO 2016'ya yetişecek. 3 katlı olması planlanan Çallı Kavşağı'na ise 'Mevlana modeli' uygulanacak.

Ulucami Tünel Kavşağı'nda çalışmalar sürüyor!

Kahramanmaraş'ta yapılacak Ulucami Tünel Kavşağı, kentte trafiğe nefes aldıracak. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Ulaşılabilir bir kent" sloganıyla hareket ettiklerini söyledi.

Gaziantep'teki Şahinbey Köprülü Kavşağı Ekim'de hizmete açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi’nin işbirliğiyle Karataş-Yeditepe-Güneykent’i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Şahinbey Köprülü Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi’nin işbirliğiyle Karataş-Yeditepe-Güneykent’i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey Köprülü Kavşağı Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir ve Şahinbey belediyeleri tarafından, Karataş-Yeditepe-Güneykent'i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar devam ediyor.

Şahinbey Köprülü Kavşağı Ekim'de tamamlanacak!

Şahinbey Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, köprülü kavşağın inşaatın Ekim ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Kahramanmaraş Ulucami Tünel Kavşağı ne zaman bitecek?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘kesintisiz ulaşım’ hedefiyle projelendirilen Ulucami Tünel Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor.Mayıs ayında başlanan Ulucami Tünel Kavşağı’nda çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Pendik Tersane Kavşağı ve Çevresi imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Pendik İlçesi, Tersane Kavşağı ve Çevresine 31 Ağustos 2013 tasdik tarihli Nazım İmar Planı itirazına ilişkin askıya çıkarılan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Gar Kavşağı-Tekkeköy raylı sistem hattının ihalesi yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, Gar Kavşağı’ndan Tekkeköy’e kadar uzatılacak raylı sistem inşaatının ihalesini 83 milyon TL’ye bir firmaya verdiklerini açıkladı.

İzmir Aliağa Rafineri Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Aliağa'da vatandaşlar Büyükşehir'in 8 aydır tamamlayamadığı Rafineri Kavşağı'ndaki cadde için tepki eylemi yapmıştı. Bunun ardından belediye ekipleri, iş makinelerini bölgeye sevk etti.

Adana'daki köprü kavşağı sorunu ne zaman çözülecek?

Yaya geçitleri yayaların güvenli geçebilmelerini sağlamak üzere ,trafik işaretleriyle belirlenmiş alandır. Adana'da her gün binlerce aracın geçtiği küçük saat kuru köprü kavşağında trafik lambası bulunmaması adeta yayaları ölümle burun buruna getiriyor.

uzay çağı kavşağı Haberi

uzay çağı kavşağı

SON iki yıl içerisinde toplam 51 alt ve üst geçit yapımı gerçekleştirerek, bir rekora imza atmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi üç önemli kavşak projesini okullar açılmadan büyük oranda tamamlayarak trafiğe açtı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu-Bağlıca, Anadolu Bulvarı-CHP önü ve Uzay Çağı Caddesi-OSTİM kavşaklarında gerçekleştirdiği bu üç kavşak sistemi çalışmasıyla sinyalizasyon sistemlerinden kaynaklanan ve uzun bekleyişlere neden olan trafik sıkışıklıkları da giderilmiş olacak. 


Bu sayede de OSTİM, Eskişehir Yolu ve ileride Konya Yolu'nu birbirine bağlayacak olan Anadolu Bulvarı'nda kesintisiz bir trafik akışı sağlanacak. 


BAĞLICA KAVŞAĞI ÜST YOLDAN TRANSİT AKACAK 


Başkent Ankara'nın en önemli ana arter lerinden biri olan Eskişehir Yolu üzerindeki trafik akışının kesintisiz bir şekilde sağlanması için de çalışmalarım sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu- Bağlıca Köprülü Kavşağı'nın ana arter bölümü inşası da...