19 / 05 / 2024

uzay gemisi

uzay gemisi

Apple'ın Californiya'nın Cupertino bölgesinde inşa ettireceği "Uzay gemisi" adındaki ikinci kampüsünün fotoğrafları paylaşıldı. Şimdilik temelleri bile atılmayan Uzay gemisi projesinin 2016 yılına kadar tamamlanması planlanıyor

Apple, Cupertino'ya ikinci kampüsünü yapıyor!

Apple, Cupertino'ya kendi güç santrali olan, güneş panelleriyle kaplanmış ve günde 13 bin kişiyi ağırlayabilecek uzay gemisini andıran dev bir kampus yapıyor

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Motorola, uzun süredir merakla hayranlarının beklediği amiral gemisini tanıttı. Peki amiral gemisi model beklentiyi karşılıyor mu? İşte Motorola Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Yeni Amiral Gemisi Tablet Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi tableti olan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tasarım detayları gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Adeta bir uzay gemisi! Hyundai Staria’nın yeni fiyatı belli oldu! Staria’ya ne kadar zam geldi?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, mayıs ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da yeni fiyatını duyurdu.

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir

Türkiye’nin en büyük perakende marketlerinde olan A101 İPhone 13 512 GB, Samsung Galaxy S22 128 GB, Xiaomi Redmi 12C 128 GB‘lık versiyonunu Web sitesinden  satışa çıkardı. Peki Bu dev markaların amiral gemisi telefonları ne kadar? İşte 6 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi.

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikleri amiral gemisi fiyatı performans ürünü! OnePlus 11 geliyor

İnsanlar fiyat performan ürünlerine yönelmişken, OnePlus 11'le son dönemlerde ismini duyuran Çinli firma atağa kalktı ve ürettiği amiral gemisi telefonu uygun fiyatla çıkarmaya karar verdi.

Uzay ve savunma sanayinin incisi oldu! Halka arzda rekor kırıldı! 

Uzay ve savunma sanayii alanında güçlü isimlerden biri olan SDT, yüzde 21,12’lik bölümünü halka arz etti.

uzay gemisi Haberi

uzay gemisi

Apple'ın Californiya'nın Cupertino bölgesinde inşa ettireceği "Uzay gemisi" adındaki ikinci kampüsünün fotoğrafları paylaşıldı.




Henüz başlanmayan, proje tam anlamıyla bir uzay gemisi şeklinde tasarlanacak.

İlk olarak bundan bir kaç yıl önce Steve Jobs tarafından sunulan proje gören herkesi hayran bırakmıştı.

Yeni kampüsün bahçesinde 6000 ağaçla birlikte çalışanlara parktaymış hissi yaratmayı amaçlıyor. Ayrıca bahçeye arabaların girmesi de yasak olacak.