26 / 07 / 2024

Uzay Kozak akiş gyo

Uzay Kozak akiş gyo

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Adaylar arasında mevcut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Uzay Kozak da yer alıyor. Peki, Uzay Kozak kimdir? Uzay Kozak hangi işlerde görev aldı?

Uzay Kozak kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Adaylar arasında mevcut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Uzay Kozak da yer alıyor. Peki, Uzay Kozak kimdir? Uzay Kozak hangi işlerde görev aldı?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akiş GYO Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini yürütmekte olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin bağımsız yönetim kurulu üye adaylıkları uygun bulunan Uzay Kozak ve Hüseyin Ersin Takla'nın bağımsız üye adaylıkları olağan genel kurula sunulacak.

Akiş GYO kullandığı kredilerle ilgili ipotek tesis etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO kullandığı kredilerle ilgili ipotek tesis etti.

Akiş GYO'dan Yalova'da arsa ve bina satışı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yalova Çiftlikköy Denizçalı köyündeki arsa ve binalara ilişkin değerleme raporunu ve satış kararını KAP'a bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Akiş GYO Yalova arsasının değerleme raporunu açıkladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Yalova Arsasının 151/1 parseline ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin bildirdiği değerleme raporu...

Akiş GYO'dan Müşavirlik ve Proje sözleşmesi açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP), Akgirişim Müteahhitlik Müşavirlik ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile yaptığı anlaşmayla ilgili açıklama yaptı.

Uzay turizminin bedeli kişi başı 100 bin dolar!

Yer çekimsiz ortamda yaklaşık 7 dakika geçirmek için Türkiye'den de 8 kişinin başvurduğu uzay seyahatinin ilki, gelecek yılın ilk yarısında yapılacak. Bir seyahatin bedeli 100 bin dolar olarak belirlendi.

Akiş GYO genel kurul iptali davasının ön incelemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul iptali davasının ön incelemesi yapıldı.

Ali Kuşçu Uzay Evi açıldı!

Eyüp Belediyesi, büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Ali Kuşçu Uzay Evi Alibeyköy Osmanlı Parkı Yeşil Bina'da açıldı. Uzay Evi 'nde geleceğin astronotlarının yetiştirilmesi planlanıyor.

Eyüp Ali Kuşçu Uzay Evi açıldı!

Eyüp Belediyesi, büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Ali Kuşçu Uzay Evi 30 Kasım Pazar günü Alibeyköy Osmanlı Parkı Yeşil Bina'da açıldı. Başkan Aydın, Ali Kuşçu Uzay Evi, Eyüp'ümüze ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

Uzay turizmi 2015 yılında başlayacak!

Yer çekimsiz ortamda yaklaşık 7 dakika geçirmek için Türkiye 'den de 8 kişinin başvurduğu uzay seyahatinin ilki, gelecek yılın (2015 yılının) ilk yarısı içinde yapılacak.

Akiş GYO'da ortaklar mahkemelik oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şirket ortaklarından Ömer Dinçkök'ün, şirketin bazı yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açtığı duyuruldu.

Akiş Gayrimenkul kurumsal yönetim uyum derecelendirmesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kurumsal yönetim uyum derecelendirmesini yayınladı.

Uzay Kozak akiş gyo Haberi

Uzay Kozak akiş gyo

Uzay Kozak kimdir?

Uzay Kozak, 1967 yılında İstanbul’da doğdu. Uzay Kozak, 1988 yılında, İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Nottingham Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. 


İş yaşamına, İnterbank A.Ş.’de başladı. Sırası ile Lehman Brothers, Inquam LTD ve Bali Rüzgar Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş. ve Fokus Yatırım Holding A.Ş.’de üst düzey yöneticilik görevlerini üstlendi.

Kozak, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini yürütmekte olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin bağımsız yönetim kurulu üye adaylıkları uygun bulunan Uzay Kozak ve Hüseyin Ersin Takla'nın bağımsız üye adaylıkları olağan genel kurula sunulacak.



Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini...