26 / 07 / 2024

Uzay Kozak kim

Uzay Kozak kim

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Adaylar arasında mevcut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Uzay Kozak da yer alıyor. Peki, Uzay Kozak kimdir? Uzay Kozak hangi işlerde görev aldı?

Uzay Kozak kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Adaylar arasında mevcut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Uzay Kozak da yer alıyor. Peki, Uzay Kozak kimdir? Uzay Kozak hangi işlerde görev aldı?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akiş GYO Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini yürütmekte olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin bağımsız yönetim kurulu üye adaylıkları uygun bulunan Uzay Kozak ve Hüseyin Ersin Takla'nın bağımsız üye adaylıkları olağan genel kurula sunulacak.

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Bergama-Kozak yolu üç şerite çıkıyor!

Bergama'nın Kozak yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün ulaşımını sağlayan 25 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek üç şeritli yapılması için beş ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Uzaya ilk turistleri taşıyacak uzay aracı infilak etti!

İngiliz Virgin Group’ın geliştirdiği, uzaya ilk turistleri taşıması hayal edilen SpaceShipTwo isimli 500 milyon dolarlık uzay aracının önceki gün test uçuşu sırasında infilak etmesi büyük hayal kırıklığı yarattı.

Uzay oteli geliyor!

İnovasyon Haftası çerçevesinde Ankara’da bulunan NASA Jet Propulsion Laboratory (JPL) Başkanı ve Mars Kâşifi Charles Elachi, NASA’nın uzay turizmine yönelik teknolojileri geliştirdiğini belirterek, bu sistemleri özel sektöre devrettiğini söyledi.

NASA özel sektör için uzay oteli yapacak!

İnovasyon Haftası çerçevesinde Ankara 'da bulunan NASA Jet Propulsion Laboratory (JPL) Başkanı ve de Mars Kâşifi Charles Elachi, NASA'nın uzay turizmine yönelik teknolojileri geliştirdiğini belirtti.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Uzay Kozak kim Haberi

Uzay Kozak kim

Uzay Kozak kimdir?

Uzay Kozak, 1967 yılında İstanbul’da doğdu. Uzay Kozak, 1988 yılında, İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Nottingham Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. 


İş yaşamına, İnterbank A.Ş.’de başladı. Sırası ile Lehman Brothers, Inquam LTD ve Bali Rüzgar Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş. ve Fokus Yatırım Holding A.Ş.’de üst düzey yöneticilik görevlerini üstlendi.

Kozak, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini yürütmekte olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin bağımsız yönetim kurulu üye adaylıkları uygun bulunan Uzay Kozak ve Hüseyin Ersin Takla'nın bağımsız üye adaylıkları olağan genel kurula sunulacak.



Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini...