30 / 04 / 2024

uzay osb nerede

uzay osb nerede

Türkiye'nin uzay üssü olan Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne ait 160 parselin tamamı doldu. Bölgeye rekor oranda talep geldi. 

Uzay OSB arazilerine rekor talep!

Türkiye'nin uzay üssü olan Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne ait 160 parselin tamamı doldu. Bölgeye rekor oranda talep geldi. 

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için ilk kazma vuruluyor!

Türkiye'nin uzay ve havacılık alanındaki projelerine ev sahipliği yapacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için çalışmalar ay sonunda başlayacak.

OSB projelerinin tamamlanması için 75 milyon lira kaynak ayrıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bu yıl OSB projelerinde kullanılmak üzere 75 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti. Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'nin kamulaştırma çalışmalarına bu yıl başlanacağının da müjdesini verdi.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık OSB'de son durum ne?

2015 sonuna kadar planlama ve parselasyon çalışmalarının bitirilmesi ve alt yapı ihalesinin yapılmasının öngörülen Ankara Uzay ve Havacılık OSB'nin 10 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor...

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB geliyor!

Ankara'da kurulacak Uzay ve Havacılık İhtisas OSB sayesinde 10 bin kişinin istihdam edileceğini bildirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

10 bin kişiyi iş sahibi yapacak OSB geliyor!

10 bin kişiyi iş sahibi yapacak OSB geliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ankara'da Uzay ve Havacılık İhtisas OSB kurulacak!

Uzay ve Havacılık İhtisas OSB, havacılık, uzay ve alt sektörlerin bir alanda yer alacağı, ağırlıklı olarak yüksek katma değerli, ileri teknolojilere dayalı ürünlerin üretileceği dünyanın sayılı havacılık merkezlerinden biri olmaya aday...

Ankara'ya kurulacak Uzay OSB’si 10 bin kişiye iş olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, 7 milyon 230 bin metrekare alana kurulacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB’nin 10 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Ankara'da iki yeni OSB kuruluyor!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ana girişimcisi olduğu Kazan’daki 860 hektarlık havacılık ve uzay sanayii ihtisas OSB’nin izin süreçleri devam ederken, Kırıkkale’de kurulan ilk silah ihtisas OSB altyapı yatırımları için temel atıldı.

Havacılık ve Uzay İhtisas OSB'de sona gelindi!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ve TAI'nin girişimleriyle başlayan Havacılık ve Uzay İhtisas Organize Sanayi Bölgesi girişiminde, tüzel kişiliğin kazanılması için işlemlerin tamamlandığı ve başvurunun yapıldığı öğrenildi...

uzay osb nerede Haberi

uzay osb nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan milli uzay hamlesiyle" uzaya bayrak çıkartmaya hazırlanan Türkiye'nin Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne (HAB) rekor sayıda başvuru geldi. Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre; iki sene önce kurulan HAB'da tahsis için yer kalmadı. Ağırlıklı olarak havacılık ve savunma sanayisinde faaliyet gösteren 160 firma başvururken, bazı firmalar ise üretime başladı. NASA ile havacılık ve savunma sanayinin küresel markaları Boeing, Airbus için de üretim yapılan HAB'a, Türk Havacılık Uzay Sanayi A.Ş'nin de (TAI) dâhil olması için de çalışma başlatıldı.

DEVLERE ÜRETİM YAPILIYOR  

Bölgedeki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, sanayi bölgesindeki arsaların tamamının yatırımcılara tahsis edildiğini belirtti. Özdebir, "Çok yoğun ilgi var, HAB'da yer kalmadı. Yer tahsisleri Şubat...