17 / 05 / 2024

uzel holding yalı icra satış

uzel holding yalı icra satış

1000 metrekare bahçesi ve bahçede yüzme havuzu da olan yalıya bilirkişi 70 milyon TL değer biçti. Şirketin borçlarının yanı sıra davalar nedeniyle zor duruma düşen aile üyelerinden Ahmet Serdar Uzel de borçlarını ödeyemedi.

İzmir Neva Yalı'da peşinde yüzde 12 indirim fırsatı!

Rönesans Holding tarafından inşa edilen Neva Yalı projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Denize sıfır yalı dairelerinin yer aldığı projenin teslimleri 2025 yılının Aralık ayında yapılacak.

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Namık Tanık: Komodor Remzi Bey Yalısı’nı 20 dakikada aldım!

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye ait olan Komodor Remzi Bey Yalısı’nı icra yoluyla satışından hemen önce satın alan NATA Holding’in patronu işadamı Namık Tanık konuştu. Tanık, “Sevinç Hanım’ı üzmedik, ilk söylediği rakamı kabul ettim.” dedi.

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

uzel holding yalı icra satış Haberi

uzel holding yalı icra satış

1000 metrekare bahçesi ve bahçede yüzme havuzu da olan yalıya bilirkişi 70 milyon TL değer biçti.

Şirketin borçlarının yanı sıra davalar nedeniyle zor duruma düşen aile üyelerinden Ahmet Serdar Uzel de borçlarını ödeyemedi. Vergi ve sigorta borçları ile çeşitli şirketlere olan borçları nedeniyle haciz konuldu ve satış kararı verildi.


Zirai makine üretiminde dünyanın en büyük 10 firması arasında gösterilirken iflas eden Uzel Holding, mirasçılarına ait Beylerbeyi'ndeki 3 katlı yalıya bilirkişi 70 milyon TL değer biçti. 1000 metrekare bahçesi ve bahçede yüzme havuzu da olan yalının Serdar Uzel'e ait olan hissesi ise icradan satışa çıkarıldı. 


Yalının 8'de 1 hissesi, 23 Mart günü 8 milyon 750 bin lira bedelle, Anadolu Adliyesi 10. İcra Dairesi tarafından açık artırma yoluyla satılacak. 1937'de Ahmet Uzel tarafından kurulan...