20 / 07 / 2024

Uzel Makina mahkeme

Uzel Makina mahkeme

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel'in ihalesine fesat karıştırıldı!

Mahkeme, Uzel Traktör Fabrikası ile ilgili kararını açıkladı. İcra ihalesini fesheden mahkeme gerekçeli kararında "İhaleye fesat karıştırıldı" denildi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Uzeller'in Harbiye'deki dairesi mahkeme kararı ile satıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisinden biri arasında yer alan Uzel Makine’nin sahiplerine ait İstanbul Harbiye’deki daire bugün mahkeme kararı ile satıldı. 6,6 milyon TL değer biçilen dairenin satış ihalesini, Türkan Uzel’in kızı Şafak Kibar kazandı.

Proyekt Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proyekt Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münür Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

İpotek fekki davası görevli mahkeme!

Konut ve bazı ihtiyaç kredilerinde taşınmaz mal üzerine ipotek konuluyor. Borç ödendikten sonra ipoteğin fekki istenebiliyor. Peki, ipotek fekki davası nasıl açılır? İpotek fekki davası görevli mahkeme hangi mahkemedir?

İzale-i şuyu davasında görevli mahkeme!

Ortaklı mallarda, ortaklar arası çatışmalar çıkınca, ortaklığın devlet eliyle ortadan kaldırılması yöntemine 'izale-i şuyu' yani ortaklığı giderme deniyor. İşte, izale-i şuyu davasında görevli mahkeme!

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Uzel Makina mahkeme Haberi

Uzel Makina mahkeme

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.


Arsanın, 6 Mayıs’ta İstanbul 10. İcra Müdürlüğünde gerçekleştirilen ikinci satış ihalesinde 225 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Vera Varlık Yönetim A.Ş.’ye devrine karşı çıkan Uzel Holding ve alacaklıları ihalenin iptali istemiyle mahkemeye başvurmuş, ancak bu başvurular reddedilmişti. 13 Kasım 2015’deki ilk ihalede ipotek alacaklısı olarak ihaleye katılan Vera Varlık Yönetim A.Ş., 320 milyon 100 bin TL, KİPTAŞ ise 320 milyon 150 bin TL pey sürmüştü. 


İpotekli alacağı 100 milyon lira civarında olan Vera Varlık Yönetim A.Ş. bu ihalede satışı durdurmuş, 6 Mayıs’taki ikinci ihalede ise 225 milyon TL pey ile ihaleyi kazanmıştı. Uzel Holding ve bazı alacaklıları ise arsanın ilk ihaleye göre çok...