30 / 04 / 2024

Uzel Makina sabrika satışı

Uzel Makina sabrika satışı

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

İş adamından şehit Hurşit Uzel'in ailesine daire!

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Muammer Özkavaf ile Cahit Yalçın Baran Yönetim Kurulu Üyelik'lerinde 13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fırat Kaya tarafından kuruldu.

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

Uzel Makine’nin satılmasına ilişkin tartışmalar bitmiyor!

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor!

Türkiye beko loder pazarı, ASCENDUM Makina ve Terex işbirliğine merhaba demeye hazırlanıyor. Beko loderdeki deneyimiyle dünyanın önemli markaları arasında yer alan Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor.

Tekden İnşaat Taahüt Elektrik Gıda Makina Sanayi ve Dış Tİcaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekden İnşaat Taahüt Elektrik Gıda Makina Sanayi ve Dış Tİcaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Mine Sokak'ta kuruldu.

Uzel Makina sabrika satışı Haberi

Uzel Makina sabrika satışı

İflas Masası tarafından 832 milyon TL değer biçilen Uzel Makina’nın fabrika ve gayrimenkulünün 225 milyon TL bedel ile satılması üzerine ihalenin feshi için Uzel Holding başta olmak üzere 6 başvuru yapıldı.Uzel Makina’nın ortağı Uzel Holding tarafından yapılan açıklamada, “Düşük satış, şirketin alacaklı olan işçi, devlet ve bayiler dahil tüm alacaklıların yanı sıra, müflis Uzel Makina’nın da zararına sebebiyet vereceğinden Uzel Makina iflas idaresi de ihalenin feshi için gerekli başvuruyu yaptı” denildi.


FESHİ İNCELENECEK

Uzel Holding’in konuyla ilgili olarak, ortakları oldukları Uzel Makina’nın tüm borçlarını karşılayacak değerdeki fabrika ve gayrimenkulünün düşük değere satıldığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: “Hukuki prosedür gereği ihalenin feshini inceleyecek olan mahkeme konuyla ilgili kararını verecek. Bu arada olayda suç unsuru olup olmadığını araştıran Uzel Holding gerekir ise bununla...