29 / 04 / 2024

uzel yalı satışı

uzel yalı satışı

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisinden biri arasında yer alan Uzel Makine’nin sahiplerine ait İstanbul Harbiye’deki daire bugün mahkeme kararı ile satıldı. 6,6 milyon TL değer biçilen dairenin satış ihalesini, Türkan Uzel’in kızı Şafak Kibar kazandı.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

İstanbul'daki konut kiraları rekora koşuyor!

İstanbul’da bazı bölgelerdeki kira fiyatlarında görülen yükseliş, kiralık ev arayan vatandaşların tepkilerine neden oldu. Ev sahipleri, devlet memuru şartı, eşyalı satış, bir yıllık peşin kira gibi şartlar koşmaya başladı.

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Pandemide yalı satışları rekor kırdı!

Koronavirüs salgınında İstanbul'un sahilinde yer alan yalılar ilgi odağı olmaya devam etti. Pandeminin başından itibaren 35'in üzerinde yalı satıldı. 

Yalı satışlarında patlama!

Gayrimenkul gelirlerinde yaşanan TL'ye dönme şartı ve bu sene başında yürürlüğe alınan değerli konut vergisi, yalılarda kiralama ve satın almaları artırdı. Peki yalı fiyatları ne kadar?

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Boğazda 60 yalı satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en prestijli ve pahalı bölgesi olarak da bilinen Boğaz hattında, 60 yalı satış masasında yeni sahibini bekliyor. 13 ile 440 milyon TL arasında değişen fiyatlarda satışa sunulan bu yalıların 37'si Anadolu, 23'ü Avrupa yakasında.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

uzel yalı satışı Haberi

uzel yalı satışı


Harbiye Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan dairenin 4 hissedarı bulunuyor. Bunlar, anne Türkan Uzel ve çocukları Önder Uzel, Serdar Uzel ve Şafak Kibar…


Üç oda bir salondan oluşan dairenin satışını ise Serdar Uzel’in avukatı Zafer Karaca ile birlikte Önder Uzel’in avukatlarının istediği öğrenildi. Satış ihalesini isteyen avukatların, Uzel kardeşlerden avukatlık ücretlerini alamadıkları öğrenildi.



Uzeller'in Harbiye’deki 6.6 milyon TL'lik dairesi icradan satılacak!



Mahkeme kararı ile bugün yapılan satış ihalesine üç kişi teklif verdi. Bunlar, Şafak Kibar, Hamza Balcı ve Erdem Teber (Engo Plastik A.Ş.). İhaleden ilk çekilen isim Erdem Teber oldu.


KIZI, İHALEYİ KAZANDI

İhale süreci Şafak Kibar’in temsilcisi ve Hamza Balcı arasında geçti. En son, yapılan açık artırma teklifinde 6 milyon 950 bin lira veren Kibar’ın temsilcisi ihaleyi kazandı. Söz konusu tutarın 15 güne...