05 / 05 / 2024

Uzeyir Garih

Uzeyir Garih

1999 yılında düzenlenen ''Metropoliten Bölgelerde Yerleşim Yerleri'' konulu panelde çarpık kentleşmeye karşı alınacak önlemler tartışılmış. Panelde, gecekondu ve kaçak yapılaşma sorununun uydukentler aracılığı ile çözümlenmesi fikrinde birleşilmiş.

Niv Garih kimdir?

Niv Garih kimdir? Niv Garih’in mesleği nedir? Niv Garih nereden mezundur? İşte detaylar!

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Garih kimdir?

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İzzet Garih, ne zamandan beri Alarko Holding Yönetim Kurulu'nda? İşte İzzet Garih...

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İzzet Garih geldi!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılan İshak Alaton'un yerine İzzet Garih getirildi. İzzet Garih oy birliği ile yönetime geçti.

1991 yılında Saros Körfezi'ne yeni bir İstanbul kurulacakmış!

1991 yılında İstanbul'u kurtarmak için Saroz Körfezi'nde 500 ile 800 bin nüfuslu yeni bir İstanbul kurulması hedeflenmiş. Fikir babalığını Üzeyir Garih'in yaptığı İstanbul-2 projesiyle İstanbul'a nefes aldırmak amaçlanmış.

Mimar Eren Yorulmazer, Jumeirah Oteli'ne dünyanın en uzun avizesini yaptı!

Dalia Garih ve Zeki Zorlu gibi sosyeteden ünlülerin evlerini dekore eden ünlü mimar Eren Yorulmazer, en son Bakü'de dünyanın en lüks otellerinden birine imzasını attı.

Naciye Sultan Sitesi'nde imar davası şoku!

İstanbul'da, Ortaköy sırtlarındaki Naciye Sultan Sitesi'nde ikamet eden ve aralarında ünlü işadamları İzzet Garih, Mehmet Orhan Harmancı'nın da bulunduğu 7 kişi hakkında "İmar kirliliğine neden olmak" suçundan dava açıldı

New York'taki evlerinde siftah yapacaklar!

Alarko Holding'in kurucularından merhum Üzeyir Garih'in kızı Dalia Garih, Nisan ayında New York'ta ev almıştı. Meğer aynı tarihlerde kardeşi İzzet Garih de New York'ta 'ev'lenmiş!

Garih'ler New York, Manhattan'dan ev aldı!

Posta gazetesi yazarı Ahmet Cumalı, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih'in New York, Manhattan'dan ev aldığını yazdı.    Dalia Garih, annesi Lili Garih, kızı Natalie Herzikowitz, Amerikalı sevgilisi Gary Lachman ile birlikte New York'a gitti..

Uzeyir Garih Haberi

Uzeyir Garih



Varoşlar tarih olacak


Her yıl artan nüfusuyla çarpık kentleşmenin en güzel örneğini sergileyen İstanbul için çözüm bulundu: Prefabrik gecekondular


    İstanbul Konut İmar Planı Sanayi ve Ticaret Şirketi tarafından Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Metropoliten Bölgelerde Yerleşim Yerleri'' konulu panelde İstanbul'un en büyük sorunu haline gelen göç ve çarpık kentleşmeye karşı alınacak önlemler tartışıldı. 

    İş, siyaset ve akademi çevrelerinden tanınmış isimlerin katıldığı panelde, katılımcılar gecekondu ve kaçak yapılaşma sorununun şehrin çevresinde kurulacak uydu kentler aracılığıyla çözümlenmesi fikrinde birleşti. 

    Panelde konuşan işadamı Üzeyir Garih barınmanın yemek yemek kadar temel bir ihtiyaç olduğunu belirterek göç eden vatandaşların şehir merkezleri etrafında...