04 / 05 / 2024

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Dantem İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dantem İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erşen Diker tarafından kuruldu. 

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yalı tarafından kuruldu. 

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aykut Turhan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baha Besli, Samet Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Uzman Yapı Tasarım ve Dekorasyon showroomu açıldı!

Mesleğinde uzman 4 ortak tarafından kurulan Uzman Yapı Tasarım ve Dekorasyon Showroom’u , düzenlenen törenle açıldı. İşyerinin açılış kurdelasını, AK Parti 25. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Sadık Atay ile minik Ayşe Nur Şahin kesti.

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Ekoev İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekoev İnşaat Turizm Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu

Topstone Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topstone Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murai Nasıf tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Florya, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu

Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Girişi sınavı yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Girişi sınavı yapılacak. 75 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı sınavı 16 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demirhan Dosdoğru tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi'nde kuruldu

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi
Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-DEKORASYON a- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü dekorasyon işlerini yapmak. b- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale...