19 / 05 / 2024

Uzman Makine

Uzman Makine

Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi.

Ankara'da asbest tartışması!

Maltepe Havagazı Fabrikası yanındaki eski elektrik santralinin söküm ekibinin başındaki asbest uzmanı, Makine Mühendisi Rahmi Baysal, Bölge İdare Mahkemesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı...

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdi Murat Boyoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Muğla'da Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

Konut yatırımı yaparken uzman kişilere danışın!

Plattin Finans Yatırım Danışmanlığı firmasının sahibi Hakan Aşıkan, Türkiye'de danışmanlık kavramının tam olarak bilinmediğini belirterek, yatırımcıların bu konuda uzman kişilere ve firmalara başvurmaları gerektiğini söyledi.

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Uzel Makine'nin Eyüp'teki traktör fabrikası icradan satışa çıkarıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Uzel Makine’nin traktör fabrikası icradan 382 milyon TL'ye satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Uzel Makine’nin Rami'deki traktör fabrikası icradan satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.Fabrika ve içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Türkiye makine sektöründe 2023 hedeflerine ulaşabilecek mi?

Dilovası Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedar Silahtaroğlu, Türkiye'nin, makine sektöründe 2023 hedeflerine ulaşmakta sıkıntı çekeceğini kaydetti.

Durmazlar Makine Samsun raylı sistem ihalesini kazandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Durmazlar Makine AŞ arasında yaklaşık 13 milyon avroluk raylı sistem alımı ihalesi protokolü imzalandı.

Münih Metrosu'nu Durmazlar Makine üretecek!

Türkiye'nin ilk yerli tranvayı İpekböceği'ni de üreten Durmazlar Makine, Almanya’nın Münih kentinde metro ihalesini kazanan Siemens’in araçlarının gövdelerini yapacak.

Uzman Makine Haberi

Uzman Makine


Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi. Özcan, "Gözenekli hafif beton, ses ve ısı geçirmez özelliğinin yanı sıra hem çok hafif hem de yanmaz" dedi. Uzman Makine A.Ş.'nin sahibi Tufan Manarga da, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. İnşaat firmaları, bundan böyle betonlarını iş yaptıkları yerde hazırlayacak ve büyük bir yükümlülükten kurtulacak" diye konuştu.

Üretim tesisinde yapılan tanıtıma Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özel ve çok sayıda iş adamı katıldı.



Yeni...