25 / 07 / 2024

Üzüm otel 2014

Üzüm otel 2014

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Kentsel dönüşüm Malatya Akçadağ'ın tek çözümü!

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi.

Muhanver Gözüm: Yatırımcı teslime kısa süre kalan projeleri benimsiyor!

MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, inşaat başlar başlamaz topraktan yatırıma girme döneminin sona erdiğini, yatırımcının teslimine 6 ay ya da bir yıl kalan projeleri daha çok benimsediğini söyledi

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı!

SON dönemlerde yükselişe geçen inşaat sektörü, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bunun için harekete geçen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini" sıraladı.

Samsunlu emlakçılardan ipotek sorununa çözüm!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlakçıların gayrimenkul satışlarında en çok sorun yaşadıkları ipotek konusu ile ilgili yaptıkları görüşme sonucu çözüm bulduklarını belirtti.

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Muhanver Gözüm: inşaatın Mercedes’iyiz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı. İşte sorulan sorular ve yanıtları...

Doka, 'endüstriyel kalıp' çözümü ile inşaat maliyetlerini düşürecek!

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

360 Kurtköy projesi metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi!

360 Kurtköy projesi, net-brüt metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi. Buna göre konut satışları net metrekare üzerinden yapılacak. Brüt metrekareye ise otopark ve sosyal alanlar dahil edilmeyecek

Üzüm otel 2014 Haberi

Üzüm otel 2014

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçedeki konaklama sorununun giderilmesi amacıyla 2010 yılında hizmete açılan otelin 5 yıldan bu yana tam kapasite çalıştığını kaydetti. 



İlçenin gelir kaynağı 

Saruhanlı Belediyesi'nee işletilen İstasyon Mahallesi Menekşe Sokak'ta hizmet veren 17 odadan oluşan ve 50 kişilik kapasiteye sahip Üzüm Otel'in müşterilerine en iyi hizmeti sunduğunu ifade eden Yaralı, "İlçemizde 5 yıldır faaliyet gösteren otelimiz bu yörede önemli bir ihtiyacı karşıladı. 2014 yılında otelde 5 bin 780 kişi konakladı. Bu rakam da gösteriyorki hizmetimiz amacına ulaşmıştır. Otelimizde 1 suit, 6 duble, 2 apart ve 8 de normal olmak üzere toplam 17 oda bulunuyor. Odalarda televizyon, telefon, klima ve 24 saat sıcak su mevcut. Ayrıca Otel'de her sabah açık büfe kahvaltı da veriliyor" dedi. 


5 yıl önce hizmete giren...