05 / 05 / 2024

üzümlü toki ihaleleri

üzümlü toki ihaleleri

TOKİ Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan iki şehirde 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Isparta ve Sinop'ta yer alan iki adet araziyi 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 4 şehre tam 1.773 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.773 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ'den 8 ile 2 bin 241 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı 2 bin 241 yeni konut için düğmeye bastı. Söz konusu projelerin ihaleleri yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

üzümlü toki ihaleleri Haberi

üzümlü toki ihaleleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak..


Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor.


İhale Kayıt Numarası : 2017/203130

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 – 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemi...