03 / 05 / 2024

Uzun Park

Uzun Park

Mülkiyeti Sakarya Serdivan Belediyesi’ne ait Arabacıalanı Mahallesi’ndeki Uzunpark yeni yüzüyle bölge halkına hizmet vermeye hazırlanıyor. İhalesi yapılan ve 10 yıllığına işletmeye verilen Uzunpark’ta çalışmalar başladı.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uzun tarafından kuruldu. 

Safranbolu Hulusi Zeren Parkı açıldı!

Safranbolu Belediyesi'nin 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti.

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Beşiktaş Ihlamur Parkı yeşil alan ilan edildi!

Yapılaşma tehdidiyle uzun süredir tartışma yaratan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı için müjdeli haber geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişikliği ile parkın arazisi yeşil alan ilan edilerek imara kapatıldı.

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Hatay Sevgi Parkı yenileniyor!

Uğradığı sel felaketinin ardından uzun yıllar atıl durumda kalan Sevgi Parkı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığında görevli peyzaj mimarlarının hazırladığı yenileme projesi ile adeta yeniden doğacak.

Çanakkale Troya Milli Parkı'na yeni plan!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, milli parkları önemli bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla milli park ve tabiat parkı yatırımlarına hız verdi, Troya Milli Parkı için 'Uzun Devreli Gelişme Revizyon Planı' onaylandı

Dünyanın en uzun cam köprüsü Çin'de!

Çin’de dünyanın en uzun cam tabanlı köprüsü yapıldı. Yeni yapı, “Cesur insanlar köprüsü” adını aldı. Hunan bölgesi Shiniuzhai Jeolojik Parkı’nda yer alan ve uzunluğu 300 metre olan köprü, yerden 180 metre yüksekliğe inşa edildi.

Park Afyon AVM ne zaman açılacak?

KONSEPT geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim'in hayata geçirdiği alışveriş merkezi 'Park Afyon', 18 ay süren inşaatın ardından bugün hizmete açılıyor.

Park Afyon AVM yarın açılacak!

Konsept geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ‘Park Afyon’, 18 ay süren inşaatın ardından yarın açılacak.

Sakarya Uzun Park yenileniyor!

Mülkiyeti Sakarya Serdivan Belediyesi’ne ait Arabacıalanı Mahallesi’ndeki Uzunpark yeni yüzüyle bölge halkına hizmet vermeye hazırlanıyor. İhalesi yapılan ve 10 yıllığına işletmeye verilen Uzunpark’ta çalışmalar başladı.

Erzurum Bilim, Doğa ve Eğitim Parkı'nın temeli atıldı!

Atatürk Üniversitesi’nin tarihi projelerinden biri daha hayata geçti. Uzun zamandır üzerinde çalışılan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temel atma merasimi, muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Uzun Park Haberi

Uzun Park

Mülkiyeti Sakarya Serpan Belediyesi’ne ait Arabacıalanı Mahallesi’ndeki Uzunpark yeni yüzüyle bölge halkına hizmet vermeye hazırlanıyor.


Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve 10 yıllığına işletmeye kiraya verilen Uzunpark’ta yenileme çalışmalarının başladığı ifade edildi.


Zemin çalışmalarının devam ettiği Uzunpark’a planlama kapsamında bir adet kapalı tenis kortunun yapılacağı belirtildi.


Hürriyet...