08 / 05 / 2024

Uzundere ihalesi

Uzundere ihalesi

Uzundere için ihale yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den İzmir Uzundere'ye 809 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Uzundere projesi 26 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi bugün düzenleniyor. Uzundere 3. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi için tahmini bedel 238 milyon 274 bin TL olarak belirlendi. 

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öncelikli projeleri arasında yer alan “kentsel dönüşüm” çalışmalarını incelemek için saha çalışmalarına başladı. Başkan Soyer, Uzundere 1. etapta yeni evlerine taşınan ailelerle sohbet etti.

İzmir Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi 3. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller, 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi  ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

Uzundere 2. Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesinde ikinci etabın yapım ihalesini de yaptı.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'deki sağlıksız yapıları dönüştürmek amacıyla Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihale ediliyor..

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 2. ihalesi iptale edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etap ihalesine yine teklif veren firma çıkmadı. İhale bir kez daha iptal edildi. 

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleniyor..

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ihalesi Ekim'de!

Toplam 462 bağımsız birime yer verilen İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap için ihale tarihleri son teklif için 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00, mali teklif için son teklif ise 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 20 Şubat'ta!

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, İzmir Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde bulunan 3 parselde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 20 Şubat'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 91 milyon 296 bin 800 TL olarak belirlendi.

Uzundere ihalesi Haberi

Uzundere ihalesi

KENTİN farklı bölgelerinde kent dönüşümü hazırlıklarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Aydın-Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. 

Kent dönüşümünde "uzlaşma ve yerinde dönüşüm" prensipleriyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektarlık alanı kapsayan Uzundere projesi için uygulama proje ihalesine çıkıyor. Bugüne kadar bölge halkını bilgilendirme ve uzlaşma görüşmelerine büyük ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 500 konut ya da ticari yapıyı kapsayan tüm altyapı ve üstyapı uygulama projelerinin hazırlanması için 8 Aralık 20U'de ihale gerçekleştirecek. 

İzmir-Aydın-Çeşme otobanı yanında bulunan Uzundere Mahallesi için hazırlanan ön projede; U9 bin metrekare konut alanı, 66 bin metrekare rekreasyon alanı, park alanları ve çocuk oyun alanları ile 10 bin metrekare alan da sosyal donatı alanı olarak ayrıldı. Alandaki...