17 / 05 / 2024

Uzungöl atık su tesisi çalıştırılmıyor

Uzungöl atık su tesisi çalıştırılmıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı turizmin göz bebeği Uzungöl'de, bir süre önce yapılan kanalizasyon arıtma tesisinin yetersiz olduğu gerekçesiyle çalıştırılmadığı ortaya çıktı. Tesisin yapımı sırasında nüfus yoğunluğuna dikkat edilmediği bildirildi.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Uzungöl’de kısmi yıkım kararı!

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

Trabzon Büyükşehir Meclisi'nde Uzungöl yıkımları konuşuldu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında Uzungöl'deki yıkımlar masaya yatırıldı.

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Trabzon Uzungöl'de kaçak inşaat yapanlara kısmi af!

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Uzungöl'de "imar kanunu ile kültür ve tabiat varlıklarına muhalefet" suçundan 2-4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılan yaklaşık 700 işletmeci ve konut sahibi, kısmi af sayesinde cezaevine girmekten kurtuldu.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Uzungöl atık su tesisi çalıştırılmıyor Haberi

Uzungöl atık su tesisi çalıştırılmıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı turizmin göz bebeği Uzungöl'de, bir süre önce yapılan kanalizasyon arıtma tesisinin yetersiz olduğu gerekçesiyle çalıştırılmadığı ortaya çıktı. 


Haber61.net' in haberine göre; 2 yıl önce yapılan tesis, 5 bin kişiye yetecek şekilde dizayn edildi. Yaz aylarında bölgenin nüfusunda artış olduğu dikkate alınmayınca, yapılan tesis kullanılmadan hurdaya çıkmış oldu. Arıtma tesisini toplam maliyeti 144 bin TL olurken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu tesis için yeniden ödenek çıkarması bekleniyor. 


2013 yılının şubat ayında teslim edilen tesisin şuan kapalı olması nedeni ile atık suların arıtılmadan dereye aktarıldığı ifade...