06 / 05 / 2024

uzungöl ulaşım

uzungöl ulaşım

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de, Haldizen Deresi'yle Sarıkaya Tepesi arasına kurulması planlanan teleferik için proje ve ihale aşaması tamamlandı. Proje tamamlandığında Uzungöl kuş bakışı seyredilebilecek!

Abdil Celil Öz: Uzungöl'de yılda bir milyon turist ağırlamayı hedefliyoruz!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm kenti Trabzon'da son yıllarda turizm konusunda önemli hamleler yaptıklarını, kültür varlıklarını restore ederek turizme kazandırdıklarını söyledi

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Murat Kurum: Trabzon Uzungöl'de dönüşüm projesine başladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uzungöl'deki, Ayder'deki, Türkiye'mizdeki doğal olan, güzel olan, korunması gereken tüm alanları korumak için çalıştıklarını belirterek, "Bu çerçevede Valiliğimizle birlikte kaçak yapılarla mücadele kapsamında bu tür yapıların yıkımını gerçekleştirdik, bir dö

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkımı başladı!

Trabzon ilinin Çaykara ilçesine bağlı önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkım çalışmalarına başlandı...

uzungöl ulaşım Haberi

uzungöl ulaşım

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de, Haldizen Deresi ile Sarıkaya Tepesi arasındaki 2 bin 403 metrelik hat üzerinde kurulması planlanan teleferik için sürdürülen çalışmaların proje ve ihale aşaması sona erdi. Ziyaretçilerin, teleferikten Haldizen Deresi, Multat ve Plati Vadisi'ni seyrederek, Meşebaşı mezrasına kadar çıkarak son zirve Sarıkaya Tepesi'nden kuşbakışı 20 kilometrelik mesafeyi seyretmeleri planlanıyor. Trabzon Vali Abdil Celil Öz, Uzungöl'ün bölgenin ve ülkenin önemli turizm merkezlerinden olduğunu söyledi. Özel Çevre Koruma Bölgesi olan Uzungöl'de, çalışmaları doğal dengeyi koruyarak sürdürdüklerini belirten Öz, şunları ifade etti: "Bu durumu dikkate alarak, hassasiyet içinde belli peyzaj düzenlemeleri yaptık. Yukarı Haldizen Vadisi bölgesinde piknik yerleri organize ettik. Bunları doğal dengeyi bozmadan gerçekleştirdik." 


KIŞIN BİR BAŞKA GÜZEL


Öz, Uzungöl'de özellikle yeni sezonda atık toplanması, atık su arıtma tesisinin daha...