22 / 05 / 2024

Uzungölde hangi tesisler yıkılacak

Uzungölde hangi tesisler yıkılacak

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de, kamu arazisinde yıkılacak tesislerin tespit edildiğini söyledi..

Uzungöl'de yıkılacak tesisler tespit edildi!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de, kamu arazisinde yıkılacak tesislerin tespit edildiğini söyledi..

Organize sanayi bölgesine hangi tesisler kurulamaz?

Organize sanayi bölgelerinin kuruluşu, yapımı ve işletilmesine ilişkin usul ve esasları kanun ve yönetmelikler ile belirleniyor. Peki, OSB mevzuatı gereğince organize sanayi bölgesine hangi tesisler kurulamaz?

Site yönetiminde hangi üyeler bulunur?

Konut sitelerinde, toplu yapı temsilciler kurulu toplu yapı kapsamındaki bütün ortak yapı, yer ve tesisler için yönetici ve denetçi atıyor. Peki, site yönetiminde hangi üyeler bulunur? Site yönetimi nasıl sağlanır?

Kira vergisini hangi bankalara ödeyebilirim?

2013 yılı boyunca kira geliri elde eden ve kira gelir vergisi mükellefi olan gayrimenkul sahiplerinin vergi borcunun ilk taksitini 31 Mart'a kadar ödemeleri gerekiyor. Peki, Kira vergisini hangi bankalara ödenebilir?

İktisap tarihi hangi tarihtir?

Gelir Vergisi Kanununun mükerrer 80/6 ncı maddesine göre, gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren beş yıl içinde elden çıkarılmasından sağlanan kazançlar gelir vergisine tabi tutuluyor. Peki iktisap tarihi hangi tarihtir?

Büyükşehir, İstanbul'da hangi mahallelerin imar planlarını görüşecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mart ayı Meclis toplantılarında hangi konuları görüşeceğinin listesini açıkladı. Büyükşehir, İstanbul'da hangi ilçe ve mahallelerin uygulama imar planlarında değişiklik yapılması tekliflerini görüşeceğini bildirdi...

KDKÇA'da hangi yapılar yapılabilir?

Konut dışı kentsel çalışma alanları kısaca KDKÇA alanlarında yapılabilecek yapılar, Plansız Alanlar Tip İmar Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Buna göre KDKÇA'da hangi yapılar yapılabilir? İşte KDKÇA'da yapılabilecek yapılar...

Konut dışı kentsel çalışma alanında hangi yapılar yapılabilir?

Konut dışı kentsel çalışma alanlarına ilişkin esaslar, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde yer alıyor. Yönetmelik hükümlerine göre konut dışı kentsel çalışma alanında hangi yapılar yapılabilir? İşte yanıtı...

Sit alanları hangi bakanlığa bağlı?

Sit alanları, özellikleri, duyusal, sanatsal, bilimsel önemleri, güzellikleri bakımından korunmaları ve değerlendirilmeleri gereken ve ender bulunan alanlar olarak tanımlanıyor. Peki sit alanları hangi bakanlığa bağlı?

Canpark AVM'de hangi mağazalar var?

Canpark AVM açılış tarihi nedir? Canpark AVM adres bilgileri nasıldır? Canpark AVM'de hangi mağazalar bulunuyor? Canpark AVM'de mağaza açan ünlü markalar hangileridir? İşte Canpark AVM mağaza ve marka listesi...

Hangi vergi ne zaman ödenecek?

Vergi mükelleflerinin hangi vergiyi ne zaman ödeyeceğine ilişkin bilgiler, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan vergi takviminde yer alıyor. Buna göre hangi vergi ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi hangi kuruma ödenir?

Gayrimenkul sahiplerinin devlete ödemek ile yükümlü olduğu emlak vergisi için ilk taksit dönemi başladı. Emlak vergisi hangi kuruma ödenir? Emlak vergisi internet üzerinden ödenebilir mi? İşte sorularınızın yanıtı...

Çevre temizlik vergisi hangi tarihlerde ödenir?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Peki, çevre temizlik vergisi hangi tarihlerde ödenir?

Uzungölde hangi tesisler yıkılacak Haberi

Uzungölde hangi tesisler yıkılacak

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de, kamu arazisinde yıkılacak tesislerin hangileri olduğunun belirlendiği açıklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İmar Kanunu'nun 18. maddesi gereğince yapılan çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Tok, "Bu kapsamda Uzungöl'de Gölbaşı mevki ve göl etrafındaki yıkılacak tesisler belirlendi. Şu anda mahkeme kararının çıkmasını bekliyoruz. Bir hafta içerisinde de esnaf ve vatandaşımıza gereken tebliğleri iletmeyi planlıyoruz." dedi.

Tebliğlerin ardından yıkımlara başlanacağını ifade eden Tok, yılbaşına kadar da yıkımları gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Uzungöl'ün çirkin yapılaşmadan kurtulacağını belirten Tok, "Amacımız Uzungöl'ü korumak ve çirkin yapılardan, görüntü kirliliğinden kurtarmak. Uzungöl'ü eski ihtişamına kavuşturarak, gelecek nesillere bu mirası daha güzel şekilde bırakmak istiyoruz."...