05 / 05 / 2024

Uzungölde nerede kalınır

Uzungölde nerede kalınır

Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği turizm merkezi olan Trabzon'da yer alan Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ün önümüzdeki turizm sezonuna hazırlanması için Trabzon'da toplantı düzenlendi.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Sosyal medyada kira krizi tam gaz: Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa çok kişi evsiz kalır, sokakta kalır!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira anlaşmazlıkları, sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. İnşaat Mühendisi mühendisyen isimli kullanıcı, kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa ne olacağını sordu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

BİSAM: Yoksulluk sınırı 43 bin 623 TL, açlık sınırı 12 bin 612 TL!

BİSAM tarafından açıklanan son dakika verilere göre 4 kişilik bir aile için açlık sınırı eylülde 12 bin 612 lira, yoksulluk sınırı ise 43 bin 623 lira oldu.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri, bir tapunun yasal haklarının tapu sahibinden alınarak başka birinden ister aile içi ister aile dışından herhangi birine devredilme işlemine denir. Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? 0.99 faizle 178 bin TL cepte kalıyor! 0.99 faizli ev kredisi hesaplama

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün Kabine Toplantısının ardından hem vatandaşa hem de inşaatçılara yönelik olan paketleri duyurdu. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte 0.99 faizli konut kredisi hesaplama...

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Artaş İnşaat'tan 'evde kal' çağrısına destek!

Koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı “Evde kal” çağrısı yapan Artaş İnşaat, yayınladığı video ile tam destek verdi.

Akmerkez GYO'dan 'evde kalın' uyarısı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, sağlık yetkililerinin aldığı tedbirler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "evinizden çıkmayın" yönlendirmeleri doğrultusunda   tüm çalışanlarına evde kalın uyarısı yaptı. 

Uzungölde nerede kalınır Haberi

Uzungölde nerede kalınır

Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği turizm merkezi olan Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ün önümüzdeki turizm sezonuna hazırlanması için Trabzon'da toplantı düzenlendi. Valilik Toplantı Salonu'nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Büyüksehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Kaymakam Mustafa Gül'ün yanı sıra Karayolları, DSİ, Milli Parklar Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğü yetkilileri katıldı, öz, toplantıda yaptığı konuşmada, Uzungöl'ün kendileri için çok önem taşıdığını, sadece Trabzon'a değil, Türkiye'ye ve dünyaya mal olduğunu söyledi. "Uzungöl'ü gözümüzün içi gibi korumamız, iyi bakmamız, orada iyi çalışmamız gerekiyor" diyen Öz, Uzungöl'de imar ve altyapı konularında bazı sıkıntılar yaşandığını, bunlarla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini anlattı. Öz, toplantıda...