02 / 10 / 2024

uzungöle kaç turist geldi

uzungöle kaç turist geldi

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm kenti Trabzon'da son yıllarda turizm konusunda önemli hamleler yaptıklarını, kültür varlıklarını restore ederek turizme kazandırdıklarını söyledi

Altın fiyatları yeni haftayı yükselişle açtı! 24 ayar gram altın fiyatı son dakika! Bugünkü altın fiyatları 22 Temmuz...

Geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlayan altın fiyatları, 22 Temmuz itibarıyla hafif bir yükseliş gösterdi. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL oldu? İşte  son dakika altın fiyatları 22 Temmuz 2024...

Altın alacaklara Ağustos uyarısı: Yeni zirve gelecek! 1 gram bile altın alacaklar sakın bu tarihi kaçırmayın!

Gram altın fiyatı bugüne, düşüşle başladı. Altın fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı geldi. 1 gram bile altın alacaklar sakın bu tarihi kaçırmayın...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2332 dolar olurken gram altın 2486 TL'ye geriledi. Rakamları görenler ise Kapalıçarşı'ya akın etti. Peki 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL oldu? 1 Temmuz 2024 güncel altın bilezik fiyatları.

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı bugün  yüzde 0,16 düşüşle 2 bin 319 dolar oldu. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL? 17 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2293 dolar olurken, gram altın 2434 dolara geriledi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 10 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

Gram altın kaç TL? 2 Haziran son dakika altın fiyatları buz kestirdi! Elinde altını olan ve altın alacaklar şimdi bakın!

Altın fiyatları hafta sonunu düşüşle geçirdi. Peki 2 Haziran 2024 altın fiyatları kaç TL? Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte 2 Haizran 2024 altın fiyatları...

22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 ayar 10 gram altın kaç TL? 29 Nisan bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları  da değer kaybetti. Peki  24 ayar 10 gram altın kaç TL? 22 ayar altın kaç lira? 18 ayar bilezik fiyatları kaç lira? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

uzungöle kaç turist geldi Haberi

uzungöle kaç turist geldi


Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı turizm merkezi Uzungöl'de yılda bir milyon turistin ağırlanmasının hedeflendiği bildirildi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm kenti Trabzon'da son yıllarda turizm konusunda önemli hamleler yaptıklarını, kültür varlıklarını restore ederek turizme kazandırdıklarını, turizmi çeşitlendirip yılın tamamına yaymak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi. 


Yörenin kültür, doğa ve yayla turizmi açısından önemli potansiyele sahip olduğunu, Sümela Manastırı'nın yılda bir kez ayine açılmasıyla buna inanç turizminin de eklendiğini belirten Öz, "Böylece Trabzon bir turizm destinasyonu haline geldi ve her geçen gün ziyaretçi sayımız arttı. Biz de hizmet sektörünün geliştirilmesi ve nitelikli yatak kapasitesinin artırılmasıyla yatırımlara ağırlık veriyoruz" dedi. 


Öz, kentte beş yıldızlı üç veya dört otelin inşaat ve yatırım aşamasına geldiğine işaret ederek, şöyle devam etti:...