17 / 05 / 2024

uzungöle kaç turist geldi

uzungöle kaç turist geldi

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm kenti Trabzon'da son yıllarda turizm konusunda önemli hamleler yaptıklarını, kültür varlıklarını restore ederek turizme kazandırdıklarını söyledi

22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 ayar 10 gram altın kaç TL? 29 Nisan bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları  da değer kaybetti. Peki  24 ayar 10 gram altın kaç TL? 22 ayar altın kaç lira? 18 ayar bilezik fiyatları kaç lira? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları da düştü. Peki 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 22 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Bankalar peş peşe açıkladı! 100 bin ihtiyaç kredisi faizi ne kadar, geri ödemesi kaç TL? 

İhtiyaç kredilerinde ortalama faiz 24.4 puan yükselişle yüzde 86.2'yi buldu. Peki 100 bin ihtiyaç kredisi faizi, geri ödemesi kaç TL? İşte ayrıntılar...

Bayram öncesi altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta değer kaybederken, haftaya yükselişle başladı. Altın bilezik fiyatları ise fırladı.Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Dolarda yeni zirve! Dolar yatırımcıları dikkat! 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL sınırına kadar dayanmıştı. Peki Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

uzungöle kaç turist geldi Haberi

uzungöle kaç turist geldi


Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı turizm merkezi Uzungöl'de yılda bir milyon turistin ağırlanmasının hedeflendiği bildirildi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm kenti Trabzon'da son yıllarda turizm konusunda önemli hamleler yaptıklarını, kültür varlıklarını restore ederek turizme kazandırdıklarını, turizmi çeşitlendirip yılın tamamına yaymak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi. 


Yörenin kültür, doğa ve yayla turizmi açısından önemli potansiyele sahip olduğunu, Sümela Manastırı'nın yılda bir kez ayine açılmasıyla buna inanç turizminin de eklendiğini belirten Öz, "Böylece Trabzon bir turizm destinasyonu haline geldi ve her geçen gün ziyaretçi sayımız arttı. Biz de hizmet sektörünün geliştirilmesi ve nitelikli yatak kapasitesinin artırılmasıyla yatırımlara ağırlık veriyoruz" dedi. 


Öz, kentte beş yıldızlı üç veya dört otelin inşaat ve yatırım aşamasına geldiğine işaret ederek, şöyle devam etti:...