04 / 05 / 2024

Uzunköprü satılık çeltik fabrikası

Uzunköprü satılık çeltik fabrikası

Uzunköprü İcra Dairesi, Edirne İli, Uzunköprü İlçesi, Muradiye Camii Mahallesi'nde bulunan çeltik fabrikası vasfında olan gayrimenkulü ve arsayı satışa çıkardı. İhalesi 18 Ekim Salı günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 977 bin 282 TL olarak belirlendi.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Kartal Referans Kordonboyu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiler GYO imzasıyla inşa edilecek proje Boğaziçi Köprüsü’ne yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunuyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık daire!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık daire tipleri 1+1'den 5+12e kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Yakacık Manzara Adalar satılık daire!

Ödemelere göre peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Uzunköprü satılık çeltik fabrikası Haberi

Uzunköprü satılık çeltik fabrikası


Edirne İli, Uzunköprü İlçesi, Muradiye Camii Mahallesi'nde bulunan çeltik fabrikası vasfında olan gayrimenkul ve arsa Uzunköprü İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 18 Ekim Salı günü ihale edilecek taşınmazların bedeli 5 milyon 977 bin 282 TL olarak belirlendi.




T.C. UZUNKÖPRÜ İCRA DAİRESİ’NDEN


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZLAR 



Esas dairesince verilen karar gereğince Edirne İli Uzunköprü İlçesi Muradiye Camii Mah. 97 ada 1-2-3 parselde kayıtlı taşınmazların birbirini bütünleyici nitelikte olması ve ekonomik bütünlük arzetmesi nedeniyle bu taşınmazlar birlikte satılacak olup


Özellikleri: A) Edirne İli, Uzunköprü İlçesi, Muradiye Camii Mah. 97 Ada, 1 Parselde kayıtlı 4.4674,15 m2 yüzölçümündeki taşınmaz tapu kaydında Çeltik Fabrikası vasfında olup üzerindeki yapı ve teçhizatlar aşağıda belirtilmiştir.


97 ADA 1 NOLU PARSEL ÜZERİNDEKİ YAPILARIN AÇIKLAMASI VE...