04 / 05 / 2024

Uzunköprü taş döşeme

Uzunköprü taş döşeme

Uzunköprü belediyesi yaz ayında Uzunköprü'yü şantiyeye döndürdü. Uzunköprü'nün hemen hemen her mahalle ve sokağında asfalt çalışması veya kilit taş döşeme işleri aralıksız devam ediyor.

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Uzunköprü'deki tarihi taş köprünün restorasyonu TBMM'de!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi taş köprünün restorasyon çalışmalarının ne zaman biteceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Edirne Uzunköprü başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Uzunköprü projesi için başvuru dönemi 25 Nisan'da başlıyor. 

Tarihi Uzunköprü için koruma talebi!

Edirne'nin Uzunköprü'de bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'nde bulunan, dünyanın en uzun taş köprülerinden Uzunköprü'nün kanatlarında ve tabanında çatlaklar oluştu. Uzunköprü Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akbal, tarihi köprünün yıkılma riskiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Edirne Uzunköprü'de tapular 9 Ocak'ta dağıtılacak!

Edirne Uzunköprü Belediyesi tarafından daha önce 3 Ocak 2019 Perşembe günü yapılacağı açıklanan dar gelirli vatandaşlara yönelik toplu dağıtım töreni hava muhalefeti nedeniyle 9 Ocak Çarşamba günü saat 15.00 tarihine ertelendi.

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Uzunköprü OSB'de arsa tahsisi yüzde 20 indirimli!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde hayata geçirilen Uzunköprü OSB projesinde arsa tahsisi bedeli indirimi yüzde 20 artırıldı. Bu kapsamda, yatırımcılara yüzde 60 hibe desteği sağlanıyor.

Emay İnşaat merkezini İstanbul'a taşıdı!

1995 yılında Ankara'da Yusuf Gören, Hakan Çağlar ve Burak Gören ortaklığında kurulan Emay İnşaat merkezini bugün İstanbul'a taşıdı. 

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Rize-Artvin Havalimanı'nda denize günde 80 bin ton taş dökülüyor!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Rize-Artvin Havalimanı'nda denize günde 80 bin ton taş dökülüyor. Havalimanı 29 Ekim 2020 tarihinde açılacak...

TOKİ Edirne Uzunköprü projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Uzunköprü'de hayata geçireceği 98 konutun ihalesi yapıldı.

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Uzunköprü taş döşeme Haberi

Uzunköprü taş döşeme

Uzunköprü belediyesi yaz ayında Uzunköprü'yü şantiyeye döndürdü. Uzunköprü'nün hemen hemen her mahalle ve sokağında asfalt çalışması veya kilit taş döşeme işleri aralıksız devam ediyor. 

Belediye yetkilileri yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin ilçe genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Uzunköprü Belediyesi, bu çalışmalarla birlikte UNESCO yolunda Uzunköprü'yü daha modem ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor. Vatandaşların yaşam standardını gün geçtikçe arttıran Uzunköprü Belediyesi ilçe genelinde bozuk yol, kaldırmışız cadde ve sokak bırakmıyor. Uzunköprü Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri. Hükümet Konağı Önü, Postane ve Belediye önünde, kaldırım yenileme, diğer mahalleler de kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile geüren mahalle sakinleri ve vatandaşlar Uzunköprü Belediye Başkanı Av....