04 / 05 / 2024

Edirne Uzunköprü'de tapular 9 Ocak'ta dağıtılacak!

Edirne Uzunköprü'de tapular 9 Ocak'ta dağıtılacak!

Edirne Uzunköprü Belediyesi tarafından daha önce 3 Ocak 2019 Perşembe günü yapılacağı açıklanan dar gelirli vatandaşlara yönelik toplu dağıtım töreni hava muhalefeti nedeniyle 9 Ocak Çarşamba günü saat 15.00 tarihine ertelendi.



Edirne Uzunköprü Belediyesi tarafından daha önce 3 Ocak 2019 Perşembe günü yapılacağı söylenen dar gelirli vatandaşlara yönelik toplu dağıtım töreni hava muhalefeti nedeniyle 9 Ocak Çarşamba günü saat 15.00 tarihine ertelendiği açıklandı.

Uzunköprü Gazetesi'nde yer alan habere göre, tapu dağıtım töreni hakkında konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, halkın belediyeciliği anlamında örnek bir çalışma sayılabilecek bu tapu tahsisi yaklaşık 8 yıllık bir uğraş sonunda nihayete erdirildiğini belirtildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, şu açıklamalarda bulundu:  “Dar gelirli ailelerin ikamet ettiği mahallemizde, ellerinde Gecekondu Kanunu uyarınca verilmiş tapu tahsis belgeleri olan ve yasal durumdan uzak hemşerilerimizin meskenlerine ve arsalarına yönelik bu işlemin; Uzunköprü içerisinde benzer sıkıntı yaşayan Aşçıoğlu Mahallesi Küme Evler kısmına da örnek teşkil ederek uygulanacaktır. 09 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 15.00’da Mesçit Mahallesi Menderes İlkokulu karşısında yapılacak törenle hak sahibi vatandaşlarımıza tapuları teslim edilecektir. Vatandaşlarımız hayallerinin gerçekleşeceği, 30 yıllık sorunun çözüme kavuşacağı bu özel törene tüm halkımız davetlidir.”


Geri Dön