24 / 07 / 2024

UZUNKÖPRÜ yürüyüş farkındalığı

UZUNKÖPRÜ yürüyüş farkındalığı

TRAKYA Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Uzunköprü Kent Konseyi ve Uzunköprü Belediyesi nce gerçekleştirilen "Köprümüzü geleceğe taşıyoruz" acili etkinlikte. Mehter Takımı eşliğinde 1392 metrelik köprüde yüründü.

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

TOKİ’den Edirne Uzunköprü’ye 240 taksitle 196 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut (ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Uzunköprü projesinde kaç konut inşa edilecek? Ucuz konuta nasıl başvuru yapabilirim? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Edirne Uzunköprü 2022 sosyal konut projesi...

Hep daha iyisini iste! Kişisel bakım ürünlerinde Grundig kalitesi ile tanışın! 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Koç Holding'in, farkındalığı yüksek, zamansız modernliği kabul etmiş ve rafine zevklere hitap eden markası Grundig'de kişisel bakım ürünleri cazip fiyatlarla online mağazada. İşte 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Uzunköprü'deki tarihi taş köprünün restorasyonu TBMM'de!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi taş köprünün restorasyon çalışmalarının ne zaman biteceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılay'dan Marmara Depremi'nin 21. yılına özel farkındalık çalışmaları!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde gerçekleştirilecek farkındalık çalışmalarıyla hem kaybedilen canların unutulmadığı gösterilecek hem de afetlere hazırlıklı ve dirençli bir toplum olma zorunluluğuna da dikkat çekilecek.

Deprem korkusu Yalova’yı DASK’ta lider yaptı!

Konut sigortası ve DASK’ın doğu illerinden yeterince farkındalık oluşmadığı açıklandı. Deprem korkusunu yaşayan Yalova’nın ise DASK’ta yüzde 86,1 ile ilk sırada yer aldığı belirtildi.

UZUNKÖPRÜ yürüyüş farkındalığı Haberi

UZUNKÖPRÜ yürüyüş farkındalığı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin,yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, Uzun Köprünün bir şaheser olduğunu belirterek, yürüyüşün düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Uzun Köprü nün bundan sonra dünyaya mal olacağını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu: "Mutluyuz çünkü ilimizden üçüncü bir eser UNESCO kapsamına alınıyor. 



1392 metre uzunluğunda ve dünyanın en uzun taş köprülerinden bilisi, Edirne'den UNESCO Somut Kültürel Miras Geçici Listesi'ne 'de, farkındalık yürüyüşü düzenlendi Varlıklar Dünya Kültür Miras Listesi'ne geçici olarak giriyor. Edime olarak Avrupa Kültür Başkenti listesine girme zamanı geliyor. Artık Uzun Köprü'yit dünya tanıyacak. Turizm patlaması olacak. Ben emeği geçen başta başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Edirne'nin Selimiyesi gibi artık tüm dünya Uzun Köprü yü tanıyacak." Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, tarihi köprüyü yaşatmak ve aynı zurnanda geleceğe taşımak istediklerini...