05 / 05 / 2024

Uzunlar Metal kimin

Uzunlar Metal kimin

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uslu tarafından kuruldu.

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uslu tarafından kuruldu.

Polifen Yapı İnşaat Metal ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polifen Yapı İnşaat Metal ve Ticaret Anonim Şirketi, Mücahit Uzunlar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Bahçelievler'de kuruldu.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ertaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

Metal Gayrimenkul 30 Mayıs genel kurulunu tescilledi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 0 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul İkinci Toplantısı kararlarını tescilledi.

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

TÜPRAŞ kimin?

2013 İSO 500 listesinde 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretim ile satışla birinci olan TÜPRAŞ hangi sektörde faaliyet gösteriyor? TÜPRAŞ kimin?

Künye Metal 2013'te üretiminin yüzde 40'ını ihraç etti!

Künye Metal, inşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapıyor...

Uzunlar Metal kimin Haberi

Uzunlar Metal kimin

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uslu tarafından kuruldu.

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü hurda malzeme ve emtialar ile prin., bakır, sarı alüminyum, kurşun, çinko, kalay, nikeli ve diğer madenlerden mamul, yarı mamul, hurda malzeme ve emtiaların alım satımı,ithalatını ve ihracatını yapmak. b. Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. c. Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak. e....