30 / 04 / 2024

v gemi boyası

v gemi boyası

Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek.

Future For Multıple Actıvıtes Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future For Multıple Actıvıtes Lojistik Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yassın Alyassın ve Abdalhamıd Zahhar imzasıyla kuruldu.

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şefik Birkiye imzasıyla kuruldu.

Simpa Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi v eTicaret Limited Şirketi kuruldu!

Simpa Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi v eTicaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Kaya imzasıyla kuruldu.

Subway Internatıonal B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Subway Internatıonal B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün 14 bin 658 TL bedelle Güneşli'de açıldı.

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile 3. Levent’te açıldı.

Vıacon Prefabrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıacon Prefabrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mohamed Kassem, Basyonı Abdelkarım ve Mohammed Abdullatıf ortaklığında 400 bin TL sermaya bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Batman'da inşaat sektörünün tercihi sıvı izolasyon!

İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi.

Güvercinlik'te VIP meydan ihtiyacı var!

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı’nın uçağının indirilebileceği güvenli meydan sıkıntısı yaşanınca yüksek güvenlikli VİP meydan ihtiyacı gündeme geldi. Bu alan için öne çıkan yer ise askeri olarak kullanılan Güvercinlik Meydanı.

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burcu Sınır Kandirhanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu

VitrA'nın akıllı klozeti V-Care 4 ödül aldı!

VitrA, inovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan kurum ve ürünlerinin yarıştığı Plus X ödülleri kapsamında, V-care adlı yenilikçi klozetiyle 7 kategorinin 4’ünde büyük ödüle layık görüldü.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

v gemi boyası Haberi

v gemi boyası

Marshall Boya tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz aşağıda belirtilen projeler ve yeni ürün kollarında, 2015 yılında üretim yapabilmek için gerekli yasal izinlerin başvurularını yapmaya başlamıştır.


Su bazlı bağlayıcı üretimi  ve ihracatı:

Her türlü ambalaj metal kutu iç yüzey kaplaması üretiminde kullanılacak su bazlı bağlayıcı üretimi.  Sözkonusu bağlayıcı  Türkiye'de üretilecek ve lak üretimi için İngiltere'ye ihraç edilecektir.


Özel Gemi Boyaları tinerleri üretimi:

Gemi  boyaları  tineri ürünlerinin, yapımına başlanan yatırım ile 2015 yılında Dilovası fabrikamızda üretimine başlanacak olup söz konusu ürünlerin aynı yıl içerisinde iç piyasaya satışına...